Mielőtt belefognál az ingyenes Ajánlatkérésbe, arra kérnélek mindenképp olvasd el a Bemutatkozás részt, ahol sok fontos információt megtudhatsz!

Japán

Japán – Kanszai régió 10 nap

Amennyiben mégsem ez az utazás érdekel, látogass el a weboldalunkon az úticél menüpontunkba!

AZ IDŐPONT VÁLASZTÁSA ÁR ÉS IDŐJÁRÁS SZEMPONTBÓL

Általánosságban elmondható, hogy az oldalon feltüntetett árak jó közelítéssel tarthatók a kiemelt időszakokat kivéve. A nagyobb városokat egész éven át érdemes meglátogatni, hiszen ott az időjárásban nincs nagy különbség, bármikor előfordulhatnak kisebb záporok, zivatarok, amit legtöbbször szikrázó napsütés követ. Tengerparti pihenés szempontjából áprilistól októberig a legideálisabb Indonézia (mivel ott ilyenkor van nyár), ezzel szemben októbertől márciusig inkább Thaiföld, Kambodzsa, Vietnám és Malajzia tengerpartjai ajánlottak a kedvezőbb időjárás miatt.

Az időjárással kapcsolatosan a Főoldalon alulra görgetve egy külön cikkben foglalkozunk részletesen, ami segít a választásodban!

RUGALMAS VAGY AZ INDULÁS NAPJÁBAN? HA IGEN, SOKKAL KEDVEZŐBB ÁRAT IS TALÁLHATUNK NEKED! *

Igen +/- 1 nappalIgen +/- 3 nappalAkár +/- 1 héttel isEnnél is rugalmasabbak tudunk lenni.Nem, csak a megadott nap jöhet szóba.

SZEMÉLYES ADATOK

TÁJÉKOZTATÁS AZ AJÁNLATADÁSRÓL ÉS AZ EGYÜTTMŰKÖDÉS MEGKEZDÉSÉNEK VÁRHATÓ IDŐPONTJÁRÓL

Igyekszünk néhány napon, de maximum 5 munkanapon belül megküldeni az ajánlatot.
Amennyiben ennyi idő alatt sem érkezett meg az ajánlat, nézd meg a promóciók/spam mappában, mert előfordulhat hogy 1-1 email oda érkezik! Jelezd email címünkön, ha ennek ellenére sem találod és újra küldjük.

A küldéshez el kell fogadnod az adatvédelmi tájékoztatót.

Koronavírus – Utazhatunk-e nyugodtan?

A média túlzott pánikot kelt. A betegek 99,1%-a Kínában van, ennek is a 95%-a Vuhan tartományban. Kínán keresztül nem foglalunk utakat és a légi társaságok nagy része nem üzemelteti Kínai járatait. A vírus halálozási aránya 2%, alig több, mint az influenzáé, márpedig influenzában a WHO adatai szerint éves szinten a világon akár 650.000-en is meghalnak. A koronavírus eddig (02.10. napig) 910 áldozatot szedett, ebből 871 Hubei tartományban.  Mi nem gondoljuk, hogy emiatt érdemes utazásokat elhalasztani, vagy lemondani, Kína az egyetlen ország, amit nem javaslunk.

További információkért kattints: https://azsianeked.com/koronavirus