Mielőtt belefognál az ingyenes Ajánlatkérésbe, arra kérnélek mindenképp olvasd el a Bemutatkozás részt, ahol sok fontos információt megtudhatsz!

  M1. Maldív 5* resort sziget 9 nap - 382.000 Ft/fő ártólM2. Maldív 5* resort & lakott sziget 12 nap - 443.000 Ft/fő ártólM3. Maldív 5* resort szigetek 12 nap - 563.000 Ft/fő ártólM4. Maldív 5* resort & lakott szigetek 15 nap - 623.000 Ft/fő ártólM5. Maldív Álomesküvő Csomag - 586.000 Ft/fő ártól

  Kiegészítő lehetőségek:
  Víz feletti villát szeretnénk a resort szigeteken - Induló ár 136.000 Ft/ fő/ 7éj

  AZ IDŐPONT VÁLASZTÁSA ÁR ÉS IDŐJÁRÁS SZEMPONTBÓL

  Egész évben kiegyensúlyozott idő van 30-32 fok. A levegő hőmérséklete ritkán esik 24 fok alá (hajnalra) , vagy emelkedik 32 fok fölé, az óceán hőmérséklete pedig 27 és 29 fok között mozog. Trópusi záporokra bármikor számíthatunk, de ez inkább frissítő, mint zavaró.

  Az időjárással kapcsolatosan a Főoldalon alulra görgetve egy külön cikkben foglalkozunk részletesen, ami segít a választásodban!

  Amennyiben mégsem ez az utazás érdekel, látogass el a weboldalunkon az úticél menüpontunkba!

  RUGALMAS VAGY AZ INDULÁS NAPJÁBAN? HA IGEN, SOKKAL KEDVEZŐBB ÁRAT IS TALÁLHATUNK NEKED! *

  Igen +/- 1 nappalIgen +/- 3 nappalAkár +/- 1 héttel isEnnél is rugalmasabbak tudunk lenni.Nem, csak a megadott nap jöhet szóba.

  SZEMÉLYES ADATOK

  TÁJÉKOZTATÁS AZ AJÁNLATADÁSRÓL ÉS AZ EGYÜTTMŰKÖDÉS MEGKEZDÉSÉNEK VÁRHATÓ IDŐPONTJÁRÓL

  Igyekszünk néhány napon, de maximum 5 munkanapon belül megküldeni az ajánlatot.
  Amennyiben ennyi idő alatt sem érkezett meg az ajánlat, nézd meg a promóciók/spam mappában, mert előfordulhat hogy 1-1 email oda érkezik! Jelezd email címünkön, ha ennek ellenére sem találod és újra küldjük.

  A küldéshez el kell fogadnod az adatvédelmi tájékoztatót.