Mielőtt belefognál az ingyenes Ajánlatkérésbe, arra kérnélek mindenképp olvasd el a Bemutatkozás részt, ahol sok fontos információt megtudhatsz!

1. Seychelle Szigetek - Mahé (9 nap) - induló ár: 328.000 Ft2. Seychelle Szigetek - Mahé, La Digue (12 nap) - induló ár: 407.000 Ft3. Seychelle Szigetek - Mahé, La Digue, Praslin (15 nap) - induló ár: 473.000 Ft

AZ IDŐPONT VÁLASZTÁSA ÁR ÉS IDŐJÁRÁS SZEMPONTBÓL

Egész évben kiegyensúlyozott idő van 30-32 fok. A levegő hőmérséklete ritkán esik 24 fok alá (hajnalra) , vagy emelkedik 32 fok fölé, az óceán hőmérséklete pedig 27 és 29 fok között mozog. Trópusi záporokra bármikor számíthatunk, de ez inkább frissítő, mint zavaró.

Az időjárással kapcsolatosan a Főoldalon alulra görgetve egy külön cikkben foglalkozunk részletesen, ami segít a választásodban!

Amennyiben mégsem ez az utazás érdekel, látogass el a weboldalunkon az úticél menüpontunkba!

RUGALMAS VAGY AZ INDULÁS NAPJÁBAN? HA IGEN, SOKKAL KEDVEZŐBB ÁRAT IS TALÁLHATUNK NEKED! *

Igen +/- 1 nappalIgen +/- 3 nappalAkár +/- 1 héttel isEnnél is rugalmasabbak tudunk lenni.Nem, csak a megadott nap jöhet szóba.

SZEMÉLYES ADATOK

TÁJÉKOZTATÁS AZ AJÁNLATADÁSRÓL ÉS AZ EGYÜTTMŰKÖDÉS MEGKEZDÉSÉNEK VÁRHATÓ IDŐPONTJÁRÓL

Igyekszünk néhány napon, de maximum 5 munkanapon belül megküldeni az ajánlatot.
Amennyiben ennyi idő alatt sem érkezett meg az ajánlat, nézd meg a promóciók/spam mappában, mert előfordulhat hogy 1-1 email oda érkezik! Jelezd email címünkön, ha ennek ellenére sem találod és újra küldjük.

A küldéshez el kell fogadnod az adatvédelmi tájékoztatót.