Mielőtt belefognál az ingyenes Ajánlatkérésbe, arra kérnélek mindenképp olvasd el a Bemutatkozás részt, ahol sok fontos információt megtudhatsz!

A bizonytalan beutazási helyzetre való tekintettel 2021-es dátumra javasoljuk az ajánlatkérést, így kérlek ezt vedd figyelembe ajánlatkérésnél!

 

Ajánlott utazási időszak: október – március között

 

Több országot érintő utzások

Bangkok & Mianmar (Burma) - 15 nap (Bangkok-Mandalay-Bagan-Ngapali-Yangon)

AZ IDŐPONT VÁLASZTÁSA ÁR ÉS IDŐJÁRÁS SZEMPONTBÓL

Általánosságban elmondható, hogy az oldalon feltüntetett árak jó közelítéssel tarthatók a kiemelt időszakokat kivéve. Az utazás szempontjából október elejétől április közepéig a legideálisabb Thaiföld és Mianmar (Burma) a kedvezőbb időjárás miatt, persze bármikor előfordulhatnak kisebb záporok, zivatarok, amit legtöbbször szikrázó napsütés követ.

Az időjárással kapcsolatosan a Főoldalon alulra görgetve egy külön cikkben foglalkozunk részletesen, ami segít a választásodban!

Amennyiben mégsem ez az utazás érdekel, látogass el a weboldalunkon az úticél menüpontunkba!

RUGALMAS VAGY AZ INDULÁS NAPJÁBAN? HA IGEN, SOKKAL KEDVEZŐBB ÁRAT IS TALÁLHATUNK NEKED! *

Igen +/- 1 nappalIgen +/- 3 nappalAkár +/- 1 héttel isEnnél is rugalmasabbak tudunk lenni.Nem, csak a megadott nap jöhet szóba.

SZEMÉLYES ADATOK

TÁJÉKOZTATÁS AZ AJÁNLATADÁSRÓL ÉS AZ EGYÜTTMŰKÖDÉS MEGKEZDÉSÉNEK VÁRHATÓ IDŐPONTJÁRÓL

Igyekszünk néhány napon, de maximum 5 munkanapon belül megküldeni az ajánlatot.
Amennyiben ennyi idő alatt sem érkezett meg az ajánlat, nézd meg a promóciók/spam mappában, mert előfordulhat hogy 1-1 email oda érkezik! Jelezd email címünkön, ha ennek ellenére sem találod és újra küldjük.

A küldéshez el kell fogadnod az adatvédelmi tájékoztatót.