Megéri már most utazni?

Comment are off

Unod a hetek óta tartó bezártságot és a hideget? Hosszabb írásunk következik azoknak, akik már nagyon utaznának már és gondolkoznak, hogy vajon megéri-e 🙂

Tudtátok, hogy…?
– Számos népszerű turisztikai desztináció hónapok óta nyitva van, lehet utazni rendszeresen és folyamatosan, amit egyre többen meg is tesznek Európa különböző országaiból?
– A szállodák árai akár 40-50%-al olcsóbbak, mint az elmúlt években bármikor és a repjegyek is sokszor jóval kedvezőbb árúak, valamint ingyenesen lemondhatók és/vagy módosíthatók?
– Több helyen egyáltalán nem kérnek semmit a beutazáshoz és azonnal szabadon mozoghatsz?
– Hazaérkezéskor aki igazolni tudja, hogy a belépést megelőző 6 hónapban átesett már, azonnal mentesül a 10 nap (kiváltható) otthonlét alól?
– Aki nem mentesül automatikusan, nekik is van lehetőség 2,5-3 nap alatt szabadulni, úgy hogy sehova nem kell elmenni?
– Szükség esetén magas szintű magánellátás vehető igénybe és a nemzetközi biztosítók között számos olyan van, ami tökéletesen megfelel minden mostani elvárásnak, és magyarok számára is köthető?

A jelenleg utazható népszerű desztinációk között ahova mi is szervezünk utakat, illetve a héten is többen is indulnak a mi segítségünkkel: Maldív-szigetek, Zanzibár, Dubai valamint Mexikó és Dominika. Az utóbbi kettő kapcsán az Amerika Neked csapatunkhoz forduljatok. Kuba is megnyitott, oda is szerveznek utakat, de sajnos ide december/ januárra nagyon drágák már a repjegyek és ide kevesebb járat van. Alapos helyismeretünk van és folyamatosan tartjuk a kapcsolatot ezen régiókban élő kontaktjainkkal akik közül többen magyarok, így akár kint is segítenek Nektek a programokban.

Sokan vannak úgy vele (főleg ahol nincsen közel sem ennyire megnehezítve az utazás, mint nálunk), hogy elegük van a több hete/ hónapja tartó bezártságból, hidegből és inkább elutaznak meleg, napsütötte helyekre kikapcsolódni. Az igény növekszik folyamatosan és Európa nagyobb városaiból hetente több járat is közlekedik a korábban felsorolt úticélokra. A karácsonyi ünnepekre számos járat már gyakorlatilag betelt és megfizethetetlen árakon lehet foglalni a maradék szabad helyekre, de januárra is egyre több a foglalás. A reptereken szigorú higiéniai körülmények vannak, (biztonságosabb és jóval szellősebb mint egy élelmiszerbolt, drogéria vagy éppen pláza) a repülőgép pedig messze a legbiztonságosabb tömegközlekedési eszköz a speciális korszerű és folyamatos levegőszűrésnek köszönhetően.

A tengerpartokon, a medencéknél, és étkezéskor sem kell eltakarni az arcot / orrot eltakarni, hiszen mindenhol megoldott ez szabadtéren. A távolságtartás is könnyen megoldható, a higiéniai előírások itt is szigorúak, az asztalok napozóágyak elrendezése is a szabályoknak megfelelően van kialakítva. A beszámolók szerint teljesen biztonságban érezték magukat az utasok és szuper élményben volt részük, fel tudtak töltődni. Tömegközlekedési eszközön, boltban, zárt közösségi terekben általában kötelező eltakarni a légzőnyílásokat. Ugyanakkor a nyaralókat ez túlnyomórészt nem érinti, hiszen a szállodákban töltik az időt, illetve szabadtéri kirándulásokon vesznek részt.

Sajnos itthon van a világon az egyik legnehezebb dolgunk ha hazaérkezéskor nem szeretnénk 10 napot otthon tölteni. Aki igazolni tudja, hogy már átesett, nekik 6 hónapig mentesség jár automatikusan. Aki üzleti okból utazik bárhova és ezt a cége vagy önmaga megfelelő nyomtatvány kitöltésével igazolja, szintén mentesül. Aki nem mentesül a 10 nap alól, ők általában a munkájukat otthonról végzik. Aki ezt nem szeretné vagy nem tudja vállalni, segítünk hogyan tudtok 2,5-3 napon belül nagyon egyszerűen szabadulni hivatalosan elfogadott módon és kedvező áron. Igen ez nincs ingyen, de ilyenkor érdemes arra gondolni, hogy az út összességében így is nagyságrendekkel kevesebből kijön, mint a korábbi években.

Ezek alapján hogy megéri-e, azt mindenki döntse el maga. Mindenesetre Mi szívesen segítünk mindenben annak aki utazni szeretne, az ajánlatkérés pedig ingyenes. Az ajánlatkérést követően 1-3 napon belül küldjük a részletes ajánlatot és minden kérdésetekre szívesen válaszolunk e mailben vagy telefonon.

Dubai és környéke: https://azsianeked.com/utak/dubai

Maldív szigetek: https://azsianeked.com/utak/maldiv-szigetek

Zanzibár: https://azsianeked.com/utak/zanzibar

,,Bárkinek szívből ajánlom őket, profik, nagyon kedvesek, és bármikor elérhetőek ha valamilyen kérdés felmerül. Nekik köszönhetően egy csodálatos Maldív-szigeteki nyaralást sikerült összehoznunk last minuteben, a normal árak töredékéért. Ha legközelebb Ázsia felé vesszük az irányt, tudjuk kihez kell fordulnunk.”

Bízunk benne, hogy mielőbb megnyílik a lehetőség a többi Dél-Kelet Ázsia országaiba történő utazáshoz.

About the Author