Ajánlatot kérek!

Legkedvezőbb induló ár: 307.000 Ft/fő

 

A kalkulált ár tartalmazza

 • Budapest – Denpasar retúr repülőjegy adókkal, illetékekkel
 • Utazás prémium légitársaságokkal, legalább 20 kg feladott poggyásszal, étkezésekkel, jó átszállási idővel
 • A helyszínek közötti utazások költségeit (belföldi repülőjegyek, hajójegyek vagy egyéb utazások árát)
 • Igényes szállások a szigetek legszebb, és a városok legfrekventáltabb helyein

Amire számíthatsz

 • Levesszük a válladról azt a hatalmas mennyiségű munkát és utánajárást, ami a szervezéssel jár
 • Segítünk az útvonal és a helyszínek ideális sorrendjének megtervezésében
 • Segítünk a teljes utazás foglalásában (szállásokat, repülőgép- és hajójáratokat is beleértve)
 • Személyesen átbeszélünk az utazás minden részletet, és az igényeiteknek megfelelően alakítjuk ki a végleges tervet
 • A legszuperebb ár-érték arányú jól bevált szálláslehetőségeket fogjuk javasolni, ideális elhelyezkedéssel
 • Jól megtervezett és felépített, élménydús utazási javaslatot állítunk össze, majd személyre szabjuk
 • Tanácsaink és helyismeretünknek köszönhetően a kint tartózkodás alatt is jelentős összeget tudunk Nektek megtakarítani
 • Részletes programajánlatot, útleírást és számtalan hasznos tippet, térképet, információt adunk, ezzel maximalizálva az élményt és minimalizálva a nem várt helyzetekből fakadó kellemetlenségeket
 • A foglalások után vagy akár az utazásod alatt is fordulhatsz hozzánk kérdésekkel

 

Utazóink a szolgáltatásainkat és a segítségünkkel szervezett utakat 5/5-re értékelték. Már több mint 200 vélemény és beszámoló olvasható a Facebook oldalunkon ide kattintva.

Az időjárásról: Indonéziában a csapadékos évszak novembertől márciusig tart, ezért a leginkább ajánlott utazási időszak áprilistól októberig terjed. A különböző területek részletes időjárásához kattints ide!

Szállásképekért és a környékbeli látnivalókért látogass el ide a képgalériába!

 

 

Bali: Talán a világ egyik legismertebb turista célpontja. Szinte mindenki megtalálhatja a neki tetsző tevékenységet ezen az igazán gyönyörű szigeten az extrém sportot űzőktől a csendes, nyugodt pihenést kedvelőkig mindenre van lehetőség. A három vulkán közül az aktív „Gunung Agung” egyben a sziget legmagasabb pontja is a maga 3142 méterével. A balinéz kultúra igazán magával ragadó, de az iszlám és a hindu vallás is képviselteti magát a szigeten.

Jogjakarta: Indonézia egyik legismertebb turisztikai központja a Jáva sziget közepén helyezkedik el. A közelben található a világ legnagyobb buddhista temploma a Borobudur és szinte mellette Indonézia legnagyobb hindu templomegyüttese a Prambanan. A városnak egy működő vulkánja is van a Merapi, mely szabadon látogatható, aki szeretne, egészen a kürtőig felsétálhat.

Gili Air: Ez a csöppnyi kis sziget maga a megtestesült paradicsom. Lombok közvetlen közelében található, hajóval alig több, mint 20 perc. A sziget körül szinte mindenhol korallzátony található, így a sznorkelezés és a búvárkodás nagyon kedvelt tevékenység errefelé. A nagyságát tekintve tényleg apró, nagyjából 1-1,5 óra alatt körbe lehet sétálni. Saját klímával rendelkezik, így még a monszun alatt is igazi kikapcsolódást nyújt ez a falatnyi kis földterület.

Lombok: Bali szomszédos szigete, mely kimondottan nagy kiterjedésű és a hatalmas alvó vulkánja, a Rinjani miatt igen egyedi klímával rendelkezik. Számos vízesést rejt a sziget és sűrű dzsungeleiben nagyon sokféle állat lakik. A hegyi utakon járva sok helyen láthatók majmok, akik nagyon szeretik (ellopni is) a földimogyorót. Akárcsak Bali-n, a nagy hullámok itt is vonzzák a szörfözni vágyókat, de a Rinjani megmászása is egy életre szóló élményt nyújthat.

 

 

 

 

Ajánlatot kérek!

Ár: 307.000 Ft-tól repjegyekkel