Ajánlatot kérek!

A legkedvezőbb induló ár 2 személy esetében 298.000 Ft/fő

 

A kalkulált ár tartalmazza:

 • Budapest – Bangkok retúr repülőjegy adókkal, illetékekkel
 • Bangkok – Luang Prabang repülőjegy adókkal, illetékekkel
 • Luang Prabang – Siem Reap repülőjegy adókkal, illetékekkel
 • Siem Reap – Bangkok repülőjegy adókkal, illetékekkel
 • Utazás prémium légitársaságokkal, legalább 20 kg feladott poggyásszal, jó átszállási idővel
 • Szuper, igényes szállások a teljes útvonal során remek elhelyezkedéssel, reggelivel

Amire számíthatsz

 • Jól megtervezett és felépített, élménydús utazási javaslatot állítunk össze, majd teljesen személyre szabjuk az igényeidnek megfelelően
 • Helyismeretünknek és személyes tapasztalatainknak köszönhetően a foglalások és a kint tartózkodás ideje alatt is jelentős összeget tudunk megtakarítani
 • Ideális programtervezetet, útleírást és számtalan hasznos tippet és információt adunk, így maximalizáljuk az élményeket és minimalizáljuk a nem várt helyzetekből fakadó kellemetlenségeket
 • Levesszük a válladról azt a hatalmas mennyiségű munkát és utánajárást ami az egyéni szervezéssel jár
 • Személyesen találkozunk, átbeszélünk minden részletet az utazással kapcsolatosan, közösen végezzük el a foglalásokat
 • A legszuperebb ár-érték arányú jól bevált szálláslehetőségeket fogjuk javasolni, ideális elhelyezkedéssel
 • A foglalások után és az utazásod alatt is fordulhatsz hozzánk kérdésekkel

 

Ügyfeleink a segítségünkkel szervezett utazásokat 10/10-re értékelték. Már több mint 200 vélemény és beszámoló olvasható a Facebook oldalunkon ide kattintva.

Az időjárásról: Laoszban és Kambodzsában egy novembertől április végéig tartó száraz évszakot és egy május és október közötti esős, monszun időszakot lehet megkülönböztetni. Utazás szempontjából a november közepe és március vége közötti időszak a legkellemesebb – ilyenkor csak nagyon ritkán esik az eső, de még nincs forróság sem. A monszun utáni első hónapok azért is varázslatosak, mert magas a vízállás a Mekongon, bővizűek a vízesések és még színesebbnek látszik a virágzó trópusi esőerdő. Angkorban a dzsungel ilyenkor még vadregényesebb hátteret ad a templomoknak. Laosz és Kambodzsa a monszun időszakban is utazható: ritkán esik egész nap, inkább 2-3 órás kiadós zuhékra kell számítanunk. A különböző területek részletes időjárásához kattints ide!

Szállásképekért és a környékbeli látnivalókért látogass el ide a képgalériába!

 

Helyek és programok:

Bangkok: Ha Délkelet-Ázsiának lenne tiszteletbeli fővárosa, Bangkok lenne az. Ebben a nyüzsgő metropoliszban megélhető minden, ami az utazó képzeletében “Ázsia”: őrült forgalom, milliónyi színes taxi, tuk-tuk és robogó, óriási fekvő-Buddha szobrok és füstölős templomok, street food és éjszakai piacok. Programjavaslatainkban a modern városrészek és a luxus épp úgy helyet kapnak, mint a csatornarengeteg cölöpház világa.

Luang Prabang: Laosz még ma is Délkelet-Ázsia egyik legkevésbé ismert és látogatott úti célja: igazi ínyencségnek számít. A régi királyi főváros Luang Prabang trópusi hegyek közé zárt, Mekong-parti fekvésével, sáfrányszínbe öltözött buddhista szerzeteseivel, francia gyarmati éttermeivel, törzsi piacaival és sarló-kalapácsos vörös zászlóival azonnal egy másik világba varázsol minket. A Világörökség részeként megőrzött óváros bájos kis utcáin izgalmas boltok, éttermek és folyóparti bárok nyíltak az elmúlt években. Nyüzsgő éjjeli piacán esténként a hegyekből érkező törzsek árulják szőtteseiket. A városból izgalmas bicikli kirándulásokat is tehetünk a környező falvakba, túrázhatunk az esőerdőben, vagy kajakozhatunk a folyókon.

Kuang Si és Tad Sae vízesések: A lépcsőszerűen, több medencén keresztül a magasból alázubogó Kuang Si vízesés nemcsak nagyszerű látvány, de igazi kaland is: kiúszhatunk a legfelső sziklák széléhez, beállhatunk a lezúduló víztömeg alá, úszkálhatunk a türkiz vízben! Luang Prabang másik vízesése, a Tad Sae közvetlenül az esős évszak után a legszebb: ilyenkor szinte fátyolszerűen zuhog lefelé hatalmas kőtömbjein a víz, háttérben a dzsungellel.

Pak Ou barlangok: a Luang Prabang-tól mintegy 25 km-re fekvő barlangok 1,5-2 órás mekongi hajózással közelíthetők meg.  A helyiek számára szentnek tartott helyen több mint 4000 Buddha szobrot őriznek, van amelyiket a 16. század óta. A füstölők és gyertyák fényében sejtelmesen megvilágított szobrocskák némelyike 2-3 méter magas, elzarándokolni hozzájuk misztikus élmény.

Elefántok a dzsungelben: Luang Prabang környékén több olyan elefánt menhely is látogatható, ahol nemrég még a dzsungelben dolgoztatott elefántokat gondoznak. Ezekben az esőerdei parkokban ma közelről is megismerkedhetünk Laosznak: a „Millió Elefánt Királyságának” névadóival, meglovagolva őket folyókon kelhetünk át, de fürdethetjük, etethetjük is e barátságos óriásokat. Minden korosztálynak ajánlott program és ha büdzsénk engedi, akár expedíciós túrára is indulhatunk az elefántok nyomában.

Angkor: Laoszi úti terveinket szeretjük Kambodzsa ékkövével, Angkor dzsungelbe rejtett romvárosával együtt ajánlani. A vadregényes Mekong, a romantikus Luang Prabang és Angkor indákkal benőtt templomromjai külön-külön is hatalmas élményt jelentenek, de egy út során látni mindezt egészen különleges kaland. Mindenképp látogassuk meg a távolabbi templomromokat is: Banteay Srei és Beng Mealea a legszebb angkori romok közé tartoznak! Az Angkor melletti Siem Reap városa nagyszerű szállodáival, medencéivel, gourmet éttermeivel és street food piacaival tökéletes kényelmet kínál az élmények befogadásához. A környező falvak és smaragd rizsföldek rengetegében biciklizni, motorozni, vagy quadozni is kaland.

 

Ajánlatot kérek!

Ár: 298.000 Ft-tól repjegyekkel