Ajánlatot kérek!

A kalkulált ár tartalmazza:

 • Budapest – Oszaka retúr repülőjegy adókkal, illetékekkel
 • Utazás prémium légitársaságokkal, 23 kg feladott poggyásszal, étkezésekkel, jó átszállási időkkel
 • Igényes szállások a teljes út során, szuper elhelyezkedésekkel, reggelivel
 • Részletes program ajánló, javaslatokkal, tippekkel, kedvezményekkel
 • A teljes utazás közös foglalása az igényeitekhez igazítva

 

Amire számíthatsz

 • Levesszük a válladról azt a hatalmas mennyiségű munkát és utánajárást, ami a szervezéssel jár
 • Személyesen átbeszélünk minden részletet az utazással kapcsolatosan, és közösen végezzük el a foglalásokat
 • A legszuperebb ár-érték arányú jól bevált szálláslehetőségeket fogjuk javasolni, ideális elhelyezkedéssel
 • Jól megtervezett és felépített, élménydús utazási javaslatot állítunk össze, majd személyre szabjuk az igényeidnek megfelelően
 • Ideális programtervezetet, útleírást és számtalan hasznos tippet, térképet, információt adunk, így maximalizáljuk az élményeket és minimalizáljuk a nem várt helyzetekből fakadó kellemetlenségeket
 • A foglalások után és az utazásod alatt is fordulhatsz hozzánk kérdésekkel
 • Tanácsaink és helyismeretünknek köszönhetően a kint tartózkodás alatt is jelentős összeget tudunk Nektek megtakarítani

 

Koronavírus – Utazhatunk-e nyugodtan?

Szeretnénk a koronavírussal kapcsolatban megosztani néhány aktuális konkrét információt, mivel többen kérdeztétek mit javasolnánk idei utazásotok kapcsán: https://azsianeked.com/koronavirus

Ügyfeleink a segítségünkkel szervezett utazásokat 5/5-re értékelték. Már több mint 200 vélemény és beszámoló olvasható a Facebook oldalunkon ide kattintva.

Az időjárásról: Japán a mérsékelt égövben fekszik, a nyár forró, a tél enyhe. A négy évszakra jellemző időjárási viszonyokkal találkozhatunk. A tavasz híres a cseresznyevirágzásról (hanami), ekkor látogat a legtöbb turista Japánba, Az enyhe, meleg és párás nyár június közepétől szeptemberig tart. Az ősz rendkívül szép évszak, csodálatos színekkel. A tél általában enyhe, erős hideget csak az északi részeken, vagy a magasabb hegyekben tapasztalhatunk. Június, július, valamint szeptember eléggé esős lehet, heves szélviharokkal. Tájfun idején nem érdemes Japánba utazni! Részletes időjárásához kattints ide!

 

Az árakról: A legkedvezőbb induló ár 2 személy esetében 250.000 Ft/fő

Szállásképekért és a környékbeli látnivalókért látogass el ide a képgalériába!

 

Az útvonal:

Oszaka – Nara – Kóbe – Kiotó – Ócu

Oszaka
Oszaka egy kozmopolita város az ókori főváros, Kyoto közelében. Híres a dinamikus étel és ital kultúrájáról, és az éjszakai életről. Számos kulináris utazót vonz az ozsakai konyha. Oszaka népe olyan hírhedt a étkezés iránti megszállottságáról, hogy egy helyi kifejezést alkottak, kuidaore („rommá enni magad”).

Kiotó
Az ország hetedik legnagyobb városa, lakossága 1,4 millió ember. A történelem itt megtorpant, Japán nemzeti kincseinek és számtalan szentélyének, templomának negyede itt található, valamint tizenhét, az UNESCO által világörökség részeként elismert helynek ad otthont.

Nara
A Nara a második helyen áll Kiotó után, mint a tradicionális japán látnivalók sora. Nara otthont ad az ország legszebb templomainak és szentélyeinek, valamint számos gyönyörű kertnek, múzeumnak és tradicionális negyednek. Nara látnivalói közt találhatóak a híres Daibutsu (Nagy Buddha) a Todai-ji templom, a Kasuga-Taisha szentély és a Nara-koen Park amely híres szelíd szarvasairól.

Kóbe
A 1,5 millió lakosú város, Kobe, Japán hatodik legnagyobb városa. Más városokhoz hasonlóan, mint Tokió, Osaka és Nagoya, Kobe is metropolisz státuszúvá nőtt. Az óceán és a hegyek pompája által körülvett város nemcsak festői szépségű, hanem rendkívül könnyű elérhető mind a modern kényelem, mind a csodálatos természeti környezet, akár az óceánban úszhat, hegyekben túrázhat, belvárosban vásárolhat és finomakat ehet – mindez ugyanazon a napon, mindössze 15 perces autóúttal.

 Ócu
Csak egy rövid vonatútra van Kiotótól, Ócu gyönyörű tóparti városa. Az ország legnagyobb tava, a Biwa-tó körül fekvő város számos körutazás fő kikötője. A Biwa-tavat körülvevő különféle sziklás ösvények és erdős területek számos különböző túraútvonalat biztosítanak minden korosztály számára.

 

 

 

Ajánlatot kérek!

Ár: 250.000 Ft-tól repjegyekkel