Ajánlatot kérek!

Legkedvezőbb induló ár: 326.000 Ft/fő

 

A kalkulált ár tartalmazza

 • Budapest – Kuala Lumpur retúr repülőjegy adókkal, illetékekkel
 • Utazás prémium légitársaságokkal, legalább 20 kg feladott poggyásszal, étkezésekkel, jó átszállási idővel
 • A helyszínek közötti utazások költségeit (belföldi repülőjegyek, hajójegyek vagy egyéb utazások árát)
 • Segítséget a teljes utazás foglalásában (belföldi repülőgép- és hajójáratokat is beleértve)
 • Igényes szállások a szigetek legszebb, és a városok legfrekventáltabb helyein

Amire számíthatsz

 • Levesszük a válladról azt a hatalmas mennyiségű munkát és utánajárást, ami a szervezéssel jár
 • Személyesen átbeszélünk minden részletet az utazással kapcsolatosan, és közösen végezzük el a foglalásokat
 • A legszuperebb ár-érték arányú jól bevált szálláslehetőségeket fogjuk javasolni, ideális elhelyezkedéssel
 • Jól megtervezett és felépített, élménydús utazási javaslatot állítunk össze, majd személyre szabjuk az igényeidnek megfelelően
 • Részletes programajánlatot, útleírást és számtalan hasznos tippet, térképet, információt adunk, így maximalizáljuk az élményeket és minimalizáljuk a nem várt helyzetekből fakadó kellemetlenségeket
 • A foglalások után vagy akár az utazásod alatt is fordulhatsz hozzánk kérdésekkel
 • Tanácsaink és helyismeretünknek köszönhetően a kint tartózkodás alatt is jelentős összeget tudunk Nektek megtakarítani

 

Utazóink a szolgáltatásainkat és a segítségünkkel szervezett utakat 5/5-re értékelték. Már több mint 200 vélemény és beszámoló olvasható a Facebook oldalunkon ide kattintva.

Az időjárásról: Malajziában a csapadékos évszak átlagosan szeptembertől februárig tart, ezért az ajánlott utazási időszak márciustól augusztusig terjed. Emellett az átlagostól eltérő mikroklímájának köszönhetően az ország keleti részén több sziget és város is akad, melyek akár novembertől áprilisig is megfelelő utazási célpontok lehetnek. A részletes időjárásához kattints ide!

Szállásképekért és a környékbeli látnivalókért látogass el ide a képgalériába!

 

Kuala Lumpur: A méltán híres maláj főváros számos látnivalóval várja az odalátogatókat. A „Petronas Twin-Towers” és a „KL Tower” mellett igazán sok gyönyörű épületet látni városszerte. A nagy, csillogó bevásárlóközpontok és templomok mellett a város népessége is igen sokszínű. A beszélt nyelveket tekintve a maláj, az angol, és a kínai a legnépszerűbb. A külvárosban található a „Batu Cave” egy turisták által közkedvelt hindu szent hely, amely az elmúlt években a majmok otthona is lett.

Pulau Perhentian: A sziget nevének jelentése: “Megálló sziget” azaz a sziget, ahol meg kell állni. Malajzia északkeleti részén Thaiföldi határtól nem messze helyezkedik el. Két sziget fekszik egymás mellett a kicsi és a nagy Perhentian. A kicsi sziget az összes partján olyan fehér ropogós homokja van, amely minden alkalommal mosolyt csal az arcunkra. A tengerparti éttermek a hullámzó tenger közvetlen szomszédságába, a part homokjába helyezi ki asztalait, leírhatatlan szépségű látványt nyújtva ezzel minden étkezéskor.

Borneo: Borneo a világ 3. legnagyobb, és mindenemellett a térség legfigyelemreméltóbb szigete. Óriási hegyei, érintetlen dzsungelei és különleges növény- és állatvilága még Ázsiában is különlegesnek számít. Kota Kinabalu-ban nagyon szép tengerpartot és tengeri élővilágot is láthattok (Manukan, Mamutik és Sapi Island), hajós szafarin vehettek részt, vagy dzsungelben túrázhattok a Kinabalu hegyen (még a világ legnagyobb virágját a Raffléziát is megnézhetitek természetes élőhelyén). Sandakan-ban inkább speciális borneoi állatok rezervátumait látogathatjátok meg, ilyen a világhírű “Sepilok” orangután rezervátum, vagy a “Labuk Bay” proboszkisz majom rezervátum.

 

 

Ajánlatot kérek!

Ár: 326.000 Ft-tól repjegyekkel