Ajánlatot kérek!

A legkedvezőbb induló ár 2 személy esetében 358.000 Ft/fő

A kalkulált ár tartalmazza:

 • Budapest – Bangkok retúr repülőjegy adókkal, illetékekkel
 • Bangkok – Chiang Rai repülőjegy adókkal, illetékkel
 • Luang Prabang – Siem Reap repülőjegy adókkal, illetékekkel
 • Siem Reap – Bangkok repülőjegy adókkal, illetékekkel
 • Utazás prémium légitársaságokkal, legalább 20 kg feladott poggyásszal, jó átszállási idővel
 • 2 napos hajózás a Mekong folyón (szállás folyóparti hotelben)
 • Szuper, igényes szállások a teljes útvonal során remek elhelyezkedéssel, reggelivel

Amire számíthatsz

 • Jól megtervezett és felépített, élménydús utazási javaslatot állítunk össze, majd teljesen személyre szabjuk az igényeidnek megfelelően
 • Helyismeretünknek és személyes tapasztalatainknak köszönhetően a foglalások és a kint tartózkodás alatt is jelentős összeget tudunk megtakarítani
 • Ideális programtervezetet, útleírást és számtalan hasznos tippet, információt adunk, így maximalizáljuk az élményeket és minimalizáljuk a nem várt helyzetekből fakadó kellemetlenségeket
 • Levesszük a válladról azt a hatalmas mennyiségű munkát és utánajárást ami az egyéni szervezéssel jár
 • Személyesen találkozunk, átbeszélünk minden részletet az utazással kapcsolatosan, közösen végezzük el a foglalásokat
 • A legszuperebb ár-érték arányú jól bevált szálláslehetőségeket fogjuk javasolni, ideális elhelyezkedéssel
 • A foglalások után és az utazásod alatt is fordulhatsz hozzánk kérdésekkel

 

Ügyfeleink a segítségünkkel szervezett utazásokat 10/10-re értékelték. Már több mint 200 vélemény és beszámoló olvasható a Facebook oldalunkon ide kattintva.

Az időjárásról: Laoszban és Kambodzsában egy novembertől április végéig tartó száraz évszakot és egy május és október közötti esős, monszun időszakot lehet megkülönböztetni. Utazás szempontjából a november közepe és március vége közötti időszak a legkellemesebb – ilyenkor csak nagyon ritkán esik, de még nincs forróság sem. A monszun utáni első hónapok azért is varázslatosak, mert magas a vízállás a Mekongon, bővizűek a vízesések és még színesebbnek látszik a virágzó trópusi esőerdő. Angkorban a dzsungel ilyenkor még vadregényesebb hátteret ad a templomoknak. Laosz és Kambodzsa a monszun időszakban is utazható: ritkán esik egész nap, inkább 2-3 órás kiadós zuhékra kell számítanunk. A különböző területek részletes időjárásához kattints ide!

Szállásképekért és a környékbeli látnivalókért látogass el ide a képgalériába!

Látnivalók és programok:

Chiang Rai: Thaiföld sejtelmes karszthegyekkel és smaragd rizsföldekkel borított északkeleti részének egyik legizgalmasabb városa, a Golden Triangle kapuja. Jádekő Buddhája, nyakkarikás törzsei, éjszakai piaca mellett az ópiumtermesztés múzeumáról is híres. A város közelében található a buddhista világ egyik legfurább temploma, mely a jó és rossz megjelenítéseként filmek és képregények főhőseiből válogat: Buddha mellett láthatunk hatalmas Batman, Spiderman és Elvis freskókat is a templom falán.

Luang Prabang: Luang Prabang: Laosz még ma is Délkelet-Ázsia egyik legkevésbé ismert és látogatott úti célja: igazi ínyencségnek számít. A régi királyi főváros Luang Prabang trópusi hegyek közé zárt, Mekong-parti fekvésével, sáfrányszínbe öltözött buddhista szerzeteseivel, francia gyarmati éttermeivel, törzsi piacaival és sarló-kalapácsos vörös zászlóival azonnal egy másik világba varázsol minket. A Világörökség részeként megőrzött óváros bájos kis utcáin izgalmas boltok, éttermek és folyóparti bárok nyíltak az elmúlt években. Nyüzsgő éjjeli piacán esténként a hegyekből érkező törzsek árulják szőtteseiket. A városból izgalmas bicikli kirándulásokat is tehetünk a környező falvakba, túrázhatunk az esőerdőben, vagy kajakozhatunk a folyókon.

Két nap a Mekongon: Évszázadokon keresztül a Mekong jelentette Laosz titokzatos királyi fővárosának szinte egyetlen megközelítési módját. Ahogy Huay Xai és Luang Prabang között hajózunk, könnyen úgy tűnhet majd, hogy megállt az idő. Ezt az érzésünket csak erősíteni fogja, amikor bárkánkkal kikötünk egy-egy part menti halászfaluban, Pak Ou ezernyi Buddhát rejtő barlangjainál, vagy Luang Prabang békebeli kikötőjében. A végtelen nyugalmat, ahogy homokpartok és rizsföldek mentén bárkánk délkeletnek csordogál a fenséges Mekongon – sokszor visszaidézzük majd.

Találkozás elefántokkal: Luang Prabang környékén több olyan menhely is látogatható, ahol nemrég még a dzsungelben dolgoztatott elefántokat gondoznak. Ezekben az esőerdei parkokban ma közelről is megismerkedhetünk Laosznak: a „Millió Elefánt Királyságának” névadóival. Hátukat (szőrmentén) meglovagolva folyókon kelhetünk át, de fürdethetjük, etethetjük is e barátságos óriásokat. Minden korosztálynak ajánlott program és ha büdzsénk engedi, akár expedíciós túrára is indulhatunk a dzsungelben: elefántok nyomában.

Angkor: Laoszi úti terveinket szeretjük Kambodzsa ékkövével, Angkor dzsungelbe rejtett romvárosával együtt ajánlani. A vadregényes Mekong, a romantikus Luang Prabang és Angkor indákkal benőtt templomromjai külön-külön is hatalmas élményt jelentenek, de egy út során látni mindezt egészen különleges kaland. Mindenképp látogassuk meg a távolabbi templomokat is: Banteay Srei és Beng Mealea a legszebb angkori romok közé tartoznak! Siem Reap városa nagyszerű szállodáival, medencéivel, gourmet éttermeivel és street food piacaival tökéletes kényelmet kínál az élmények befogadásához. A környező falvak és smaragd rizsföldek rengetegében biciklizni, motorozni, vagy quadozni is kaland.

OPCIONÁLIS KIEGÉSZÍTÉS (+3 nap): Bokeo Nemzeti Park / The Gibbon Experience: Volt már hogy azt kívántad, a kiépített pallókon tett esőerdei sétád helyett bárcsak valóban megismerhetted volna a dzsungelt? Amikor 120 méter magasan, zipline-on száguldva tekintesz alá a végtelen esőerdő kanyargó folyóira és vad vízeséseire, majd lombkoronába rejtett faházadból csodálod a naplementét – úgy fogod érezni: ezt kerested, ez az igazi dzsungelkaland. A Gibbon Experience 15 kilométernyi zipline vonalat kínál, a világ legmagasabbra épített faházaival. Ezt az élményt sohasem fogod elfelejteni, egyike lesz valóban életre szóló kalandjaidnak.

 

 

 

Ajánlatot kérek!

Ár: 358.000 Ft-tól repjegyekkel