Ázsiában található a világ legboldogabb úti célja

Két Ázsia Neked célpont is helyet kapott a listán, amelyre fővárosunk, Budapest is bekerült! Nézzük a top 10-es sort.

Egy nemrégiben publikált kutatás rangsorolta a legnépszerűbb turisztikai célpontokat aszerint, hogy melyek a legboldogabbak. A kérdés eldöntését olyan szempontok adták, mint: hol a legolcsóbb a sör vagy hogy hol vannak a legjobb gyógyfürdők. A kutatást a Club Med utazási csomagokat gyártó vállalat készítette, és számos olyan tényezőt vett figyelembe, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy boldog legyen az utazásunk – olvasható a Time Out cikkében.

 


fotó: shutterstock.com
[divider scroll_text]

 

A vállalat megvizsgálta és elemezte a fürdőhelyek számát és tisztaságát a különböző helyszíneken, illetve nézte, hogy mennyire tiszták vagy koszosak az adott városok, és mennyibe kerül egy korsó sör, mert bizony ez is fontos tényező. Továbbá fontosnak tartotta ismerni a bűnözés és a személyes biztonság mértékét, valamint a szabadtéri tevékenységek és az egynapos kirándulások lehetőségeit.

A rangsor listavezető desztinációja Bali lett, ami valljuk be, nem csoda. Egzotikus strandok, békés dzsungel és gazdag kultúra, sok gyógyfürdő és wellness központ, valamint számos szabadtéri program– ezek mind megtalálhatók Balin, ami már egy ideje karantén és PCR-teszt nélkül érhető el a teljesen átoltott magyar utazók számára.

 


fotó: shutterstock.com
[divider scroll_text]

 

A másik Ázsia Neked úti célpontot tekintve még Dubai került fel a listára, a 9. helyen. A negyedik helyen Budapest áll, amit gyógyfürdők és vizes élmények tekintetében nehéz lekörözni. A teljes lista pedig a következőképpen alakult.

 

A VILÁG TÍZ LEGBOLDOGABB ÚTI CÉLJA A CLUB MED SZERINT:

  1. Bali, Indonézia
  2. Las Vegas, USA
  3. New Orleans, USA
  4. Barcelona, Spanyolország
  5. Amszterdam, Hollandia
  6. Budapest, Magyarország
  7. Vancouver, Kanada
  8. San Francisco, USA
  9. Dubai, Egyesült Arab Emírségek
  10. Rio de Janeiro, Brazília

forrás: vjm.hu

Az Ázsia Neked 2017 óta kínál egyedi és különleges megoldást azoknak, akik ázsiai, afrikai és közel-keleti utazást terveznek. Mutatjuk hozzá a legjobb ajánlatokat az azsianeked.com oldalunkon!