Japán

10 nap

Induló árak a választott időpont és létszám függvényében

2 fő 1 szoba 480.000 Ft-tól/fő

A kalkulált ára tartalmazza

 • Budapest/Tokió retúr repülőjegy adókkal, illetékekkel
 • Utazás prémium légi társaságokkal, étkezésekkel, feladott csomagokkal
 • Tokió központjában 3 csillagos szállás – összesen 8 éjszaka reggelis ellátással
 • Számos fantasztikus program, kirándulási lehetőség, ami szabadon választható

Az utazás legkedvezőbb ára a választott utazási időszaktól és az utazók számától, életkorától (gyerek kedvezmény) függ.

Utazás Japánba

A felkelő nap országa egy rendkívül különleges hely. Sokszínű, izgalmas, változatos: egyszerre van jelen az ősi kultúra a gyönyörű templomok, szentélyek által, ugyanakkor égig érő felhőkarcolók, giga bevásárlóközpontok, high-tech áruházak sokasodnak a nagyvárosokban, de ha kicsit vidékre látogatunk, igazi gyöngyszemeket, mesés tájakat, elegáns várkastélyokat, vízeséseket, hegyeket láthatunk, vízben lebegő torii kaput, csodás japán kerteket. Az ide látogató turisták többségének biztosan van valamilyen előzetes kötődése a kultúrához, legyen az képregény, rajzfilm, nyelv, vagy csak egyszerűen a természeti szépségek, pl. a Fuji, Japán legmagasabb hegye, egyben az ország egyik jelképe.

Fakultatív programlehetőségek Japánban

Japán

 • Kirándulás Nikkóba
 • Kirándulás Kamakurába
 • Kirándulás a Fuji-hoz
 • Buszos városnéző túrák

A programokkal kapcsolatban minden részletet meg fogunk osztani, ill. fogunk ajánlani megbízható és jól bevált kontaktot.

Japán időjárása – mikor érdemes utazni?

A tavasz, március-május, illetve késő ősz, október-november a legideálisabb az utazáshoz.

A nyári hónapokban (június-szeptember) nagyon meleg van és rendkívül magas a páratartalom, gyakran esik az eső és előfordulhat viharos szél, tájfun is. Júliusban és augusztusban csak akkor javasolt az utazás, ha a Fuji megmászása a cél, ez ugyanis máskor nem lehetséges.

Tanácsadó munkadíjunk

 • A tanácsadói díjunk a lefoglalt utazás ára után számolódik – mértéke 15%
 • Családok, baráti társaságok, csoportok részére tudunk kedvezményt adni
 • Számla ellenében a tanácsadó részére fizetendő készpénzben vagy átutalással

Miért érdemes az ázsiai utazásodhoz az Ázsia Neked utazási tanácsadót választanod?

Utazási iroda Saját szervezés Ázsia Neked
Költséghatékony
Rugalmas
Nem kell szervezned
Professzionális
 • Utazási tanácsadóként az egyéni szervezés és a hagyományos csoportos utazás ideális kombinációját valósítjuk meg
 • Tanácsadóink átfogó személyes tapasztalattal rendelkeznek, rendszeresen utazunk az adott helyszínekre, folyamatosan a legaktuálisabb információk birtokában vagyunk
 • Nagyon jól felépített élménydús, tartalmas utazási javaslatokat állítunk össze, majd szabjuk teljesen személyre az igényeidnek megfelelően
 • Álmaid útját olyan áron valósítjuk meg, amire valószínűleg nem is gondoltál volna
 • Részletes programtervezetet, útleírást és számtalan hasznos tippet kapsz tőlünk
 • Kedvező feltételekkel kötünk mindenre (koronavírusra is) kiterjedő lemondható ideális fedezetű utasbiztosítást és igény esetén útlemondási biztosítást
 • Az utazás árát nem nekünk fogod fizetni, minden közvetlenül a Te nevedre kerül a világ legnagyobb utazási szolgáltatóinál
 • Levesszük a válladról azt a hatalmas mennyiségű munkát és utánajárást, ami az egyéni szervezéssel jár
 • Személyesen találkozunk, átbeszélünk minden részletet az utazással kapcsolatosan
 • A Ti preferenciátok és a mi javaslataink alapján közösen végezzük el a foglalásokat
 • A legszuperebb ár-érték arányú szállásokat fogjuk javasolni, ideális elhelyezkedéssel, megkeressük az aktuális legjobb árakat, ingyenes lemondással foglalunk
 • A foglalások után és az utazásod alatt is fordulhatsz hozzánk kérdésekkel

Ismerd meg az utazási tanácsadás szabadságát részletesen

Tájékoztatunk, hogy az Ázsia Neked csapatának tagjai független utazási tanácsadóként és nem egy utazási iroda munkatársaként  végzik tevékenységüket. Mi, az Ázsia Neked-nél a szervezés terhét és nehézségeit vesszük le a válladról: helyismeretünk és átfogó tudásunk alapján segítünk komplett utazásotok megszervezésében. Többek között a számotokra ideális járatok és szállások megkeresésével, a legkedvezőbb árak megtalálásában, az utazást megelőző teendőkkel, a programokkal való kitöltésben, illetve az adott úthoz ajánlott biztosítások megkötésében (utas- és útlemondás) segítünk. 

Mi semmilyen részvételi díjat nem veszünk át Tőletek, így az utazási szerződések és pénzügyi teljesítések közvetlenül közötted mint ügyfél, és az utazási szolgáltatók között (pl. légitársaság/szállásajánlat) jönnek létre, ezért azok elvárható színvonalú minőségéért és teljesítéséért az általatok kiválasztott, és szerződött szolgáltató lesz felelős. Mivel ezek a cégek az utazási piacon jellemzően több évtizedes nemzetközi múlttal, jogszabályi megfelelőséggel és garanciákkal rendelkeznek, így az Ázsia Neked-nél mi azt gondoljuk, hogy ez számotokra előny, amely minimális kockázatot hordoz. 

A tanácsadáson túl az utazás teljesítéséért, annak megfelelőségéért a utazási irodákkal ellentétben nem csapatunk tagjai tartozunk felelősséggel hanem már a korábban említett globális szolgáltatók, de számíthattok a segítségünkre (tanácsok, alternatívák) amennyiben részetekről vagy a szolgáltató részéről változás merülne fel. Az utazásszervezőnek és az utazásközvetítőnek a felelősségére vonatkozó jogszabályi rendelkezéseket az utazási csomag kapcsán többek között a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi. V. törvény (a továbbiakban: Ptk.) 6:254. § és az utazási szolgáltatásokra vonatkozó szerződésekről, különösen az utazási csomagra és az utazási szolgáltatás-együttesre vonatkozó szerződésekről szóló 472/2017. (XII. 28.) Korm. rendelet tartalmazza. 

Amennyiben szerződést kötsz velünk, közötted és csapatunk tagjai, mint független utazási tanácsadók között a Ptk. 6:272. §-a szerinti megbízási jogviszony jön létre. Csapatunk tagjainak felelősségéről az ÁSZF-ünk VI.1. pontja rendelkezik, mely szerint a mi felelősségünk az, hogy a legjobb tudásunk szerint segítsük utazásodat, az ÁSZF-ben foglaltak szerint. Bővebb információkért kérünk, fordulj közvetlenül csapatunk tagjaihoz.

A tanácsadód

Kovács Szilvi
Bali & Japán specialista

Már kislányként az volt az álmom, hogy körbeutazom a Földet és nyelveket tanulok. Azóta is hobbim és hivatásom az utazás, több nyelven beszélek és hosszú évekig dolgoztam utazási menedzserként. Hiszek abban, hogy a személyiségünkre is hat az, ahogyan a világot járjuk és új élményeket szerzünk, új embereket megismerve és ezt a kincset, tudást, tapasztalatot senki sem veheti el tőlünk.

Kedvcsináló Japánról

COVID információk

Május 8-al megszűnt a beutazással kapcsolatos COVID korlátozás. Egyedül a Kínából (Hongkong és Makaó kivételével) érkező utasokat kötelezik továbbra is a jelenlegi beutazási szabályozások betartására. 2023. május 8-ig fennáll az indulás előtti, 72 órán belüli PCR tesztkötelezettség azok számára, akik nem rendelkeznek három – a WHO sürgősségi felhasználási listáján szereplő – koronavírus elleni oltással.

Repülőút hossza

Japánba a repülési idő 14 óra, egy átszállással.

Időeltolódás

Japánban az időeltolódás a magyarországi időhöz képest +7 óra nyáron, +8 óra télen.

Konnektor átalakító

Japánban 110 voltos hálózati feszültség van a konnektorokban ezért adapter használata szükséges.

Vízum

Érvényes magyar útlevéllel rendelkező magyar állampolgárok kilencven napig tartózkodhatnak vízum nélkül Japánban.

Árak

Japán árai nagyjából egy európai nagyváros áraihoz hasonlíthatók, semmiképpen sem kell megijedni, nem skandináv árakkal fog találkozni az utazó. Kivéve a közlekedés, mivel a vonatjegyek, főleg a Shinkansen vonatokra elég drágák. Borravalót Japánban nem illik adni!

Biztonság

A közbiztonság tökéletes Japánban.

Ajánlatot kérek!