Dubai nyaralás

Dubai utazás egyénileg, profi szervezésben, kedvező árakon. A felhőtlen Dubai nyaralás egy életre szóló élmény. Mesés tájak, csodás tengerpart, remek programok, egész évben utazható és meleg. Egy dubaji nyaralás olcsón is kihozható a segítségünkkel. Válassz utat és kérd ajánlatunkat!

Dubai

Dubai

6 nap
  • Sivatagi szafari / Delfinekkel úszás
  • Burj Khalifa / Vízi vidámparkok
  • Hajókirándulások / Vízi sportok

225.000 Ft/-tól repjegyekkel

Érdekel
Dubai és környéke

Dubai és környéke

8 nap
  • Sivatagi szafari / Delfinekkel úszás
  • Burj Khalifa / Vízi vidámparkok
  • Hajókirándulások / Vízi sportok

269.000 Ft-tól repjegyekkel

Érdekel

Általános információk

Dubai, a méltán híres Egyesült Arab Emirátusok legismertebb emírsége számos látnivalóval várja az odalátogatókat. A „Burj Khalifa” és a „Burj Al Arab” mellett igazán sok gyönyörű épületet látni városszerte. A nagy, csillogó bevásárlóközpontok mellett a város népessége is igen sokszínű. A beszélt nyelveket tekintve az angol és az arab a legnépszerűbb.

Utazási tudnivalók

Mint Ázsiában általában, Dubajban is célszerű az alapvető higiéniás elővigyázatosság és körültekintés. A csapvíz, valamint az ismeretlen eredetű jégkockák fogyasztását kerülni kell.

COVID információk

Az oltott turisták szabadon utazhatnak Dubajba. Az oltatlan turistáknak 48 órán belüli elvégzett negatív PCR teszt felmutatása (angol nyelven) valamint nemzetközi utas és balesetbiztosítás szükséges. (biztosításban segítünk, ami megfelelő és minden igényt kielégít).

Repülőút hossza

Dubaiba a repülési idő 5-5.5 óra.

Időeltolódás

Az időeltolódás Dubaiban +2 óra nyáron, +3 óra télen.

Pénzneme

Dubai hivatalos pénzneme a dirham (AED), 1 dirham kb. 100 HUF. Pénzváltási lehetőség a turisták által gyakran látogatott helyek közelében általában könnyen található, USD-t vagy EUR-t érdemes magunkkal vinni.

Konnektor átalakító

G típust használnak Dubaiban a legtöbb helyen, de van ahol az európai, kétágú, kerek villás konnektor van.

Vízum

Magyar állampolgárok legfeljebb 90 napig vízummentesen tartózkodhatnak Dubai területén. A belépés további feltétele a visszautazás napjától további 6 hónapig érvényes útlevél, a vissza/tovább utazásra szóló repülőjegy.

Oltás

Dubaiban nincsen kötelező oltás. Ha valami egészségi gond merülne fel, akkor nagyon magas színvonalú az ellátás, ugyanis Dubaiban még a nyugat-európai színvonalat is meghaladó az egészségügyi ellátás. A felszereltség nagyon modern, a tisztaság pedig tökéletes.

Árak

Dubaiban nyugat-európai árakkal találkozhatunk mind a boltokban, mind az éttermekben.

Biztonság

A közbiztonság jó Dubaiban mindenhol.