Időjárás figyelmeztetés!Az útvonal által érintett területen novembertől márciusig esős évszak van (monszun szezon), ezért ebben az időszakban nem ajánlott a térségbe utazni.

Bali az Istenek szigete

15 nap

Induló árak a választott időpont és létszám függvényében

2 fő 1 szoba 500.000 Ft-tól/fő

A kalkulált ára tartalmazza

 • Budapest – Denpasar retúr repülőjegy adókkal, illetékekkel
 • Utazás prémium légitársaságokkal, 23 kg feladott poggyásszal, étkezésekkel, jó átszállási időkkel
 • Igényes szállások a teljes út során, szuper elhelyezkedésekkel, reggelivel
 • Repülőtéri transzfer és helyi transzfer szervezése

Az utazás legkedvezőbb ára a választott utazási időszaktól és az utazók számától, életkorától (gyerek kedvezmény) függ.

Utazás Balira

Látogass el az istenek szigetére, fedezd fel a balinéz varázslatot! Barangolj zöldellő rizsföldeken, látogass meg különleges szentélyeket, merülj el az Indiai-óceán hűs hullámaiban!

Bali elsősorban azoknak az utazóknak ajánlott, akik a tengerparti pihenés mellett látni és felfedezni is szeretnének, ill. aktív napokat is eltölteni, mivel számos izgalmas élményt rejt a sziget. Sokszínűsége, kedvező árai miatt nászutasoknak, családoknak, kisgyermekeseknek is kiváló úti cél.

Fakultatív programlehetőségek Balin

Bali

 • búvárkodás
 • sznorkeling
 • rafting
 • balinéz táncest
 • delfinekkel úszás
 • sziget túra privát sofőrrel (szentélyek, rizsföldek, vulkán, vízesések)
 • elefántos túra, elefánt simogatás
 • állatparkok
 • vulkán túra
 • vízi sportok
 • hajókirándulások
 • főzőtanfolyam
 • Gili-szigetek
 • Nusa Penida

A programokhoz és transzferhez fogunk ajánlani megbízható és jól bevált kontaktot.

Bali időjárása – mikor érdemes utazni?

Balin 28-30 fok az évi átlaghőmérséklet, 80 %-os páratartalom mellett. A csapadékos évszak novembertől márciusig tart, ezért a leginkább ajánlott utazási időszak áprilistól októberig tart. A trópusi jellege miatt az óceán hőmérséklete egész évben 27-30 fok között van.

Tanácsadó munkadíjunk

 • A tanácsadói díjunk a lefoglalt utazás ára után számolódik – mértéke 15%
 • Családok, baráti társaságok, csoportok részére tudunk kedvezményt adni
 • Számla ellenében a tanácsadó részére fizetendő készpénzben vagy átutalással

Miért érdemes az ázsiai utazásodhoz az Ázsia Neked utazási tanácsadót választanod?

Utazási iroda Saját szervezés Ázsia Neked
Költséghatékony
Rugalmas
Nem kell szervezned
Professzionális
 • Utazási tanácsadóként az egyéni szervezés és a hagyományos csoportos utazás ideális kombinációját valósítjuk meg
 • Tanácsadóink átfogó személyes tapasztalattal rendelkeznek, rendszeresen utazunk az adott helyszínekre, folyamatosan a legaktuálisabb információk birtokában vagyunk
 • Nagyon jól felépített élménydús, tartalmas utazási javaslatokat állítunk össze, majd szabjuk teljesen személyre az igényeidnek megfelelően
 • Álmaid útját olyan áron valósítjuk meg, amire valószínűleg nem is gondoltál volna
 • Részletes programtervezetet, útleírást és számtalan hasznos tippet kapsz tőlünk
 • Kedvező feltételekkel kötünk mindenre (koronavírusra is) kiterjedő lemondható ideális fedezetű utasbiztosítást és igény esetén útlemondási biztosítást
 • Az utazás árát nem nekünk fogod fizetni, minden közvetlenül a Te nevedre kerül a világ legnagyobb utazási szolgáltatóinál
 • Levesszük a válladról azt a hatalmas mennyiségű munkát és utánajárást, ami az egyéni szervezéssel jár
 • Személyesen találkozunk, átbeszélünk minden részletet az utazással kapcsolatosan
 • A Ti preferenciátok és a mi javaslataink alapján közösen végezzük el a foglalásokat
 • A legszuperebb ár-érték arányú szállásokat fogjuk javasolni, ideális elhelyezkedéssel, megkeressük az aktuális legjobb árakat, ingyenes lemondással foglalunk
 • A foglalások után és az utazásod alatt is fordulhatsz hozzánk kérdésekkel

Ismerd meg az utazási tanácsadás szabadságát részletesen

Tájékoztatunk, hogy az Ázsia Neked csapatának tagjai független utazási tanácsadóként és nem egy utazási iroda munkatársaként  végzik tevékenységüket. Mi, az Ázsia Neked-nél a szervezés terhét és nehézségeit vesszük le a válladról: helyismeretünk és átfogó tudásunk alapján segítünk komplett utazásotok megszervezésében. Többek között a számotokra ideális járatok és szállások megkeresésével, a legkedvezőbb árak megtalálásában, az utazást megelőző teendőkkel, a programokkal való kitöltésben, illetve az adott úthoz ajánlott biztosítások megkötésében (utas- és útlemondás) segítünk. 

Mi semmilyen részvételi díjat nem veszünk át Tőletek, így az utazási szerződések és pénzügyi teljesítések közvetlenül közötted mint ügyfél, és az utazási szolgáltatók között (pl. légitársaság/szállásajánlat) jönnek létre, ezért azok elvárható színvonalú minőségéért és teljesítéséért az általatok kiválasztott, és szerződött szolgáltató lesz felelős. Mivel ezek a cégek az utazási piacon jellemzően több évtizedes nemzetközi múlttal, jogszabályi megfelelőséggel és garanciákkal rendelkeznek, így az Ázsia Neked-nél mi azt gondoljuk, hogy ez számotokra előny, amely minimális kockázatot hordoz. 

A tanácsadáson túl az utazás teljesítéséért, annak megfelelőségéért a utazási irodákkal ellentétben nem csapatunk tagjai tartozunk felelősséggel hanem már a korábban említett globális szolgáltatók, de számíthattok a segítségünkre (tanácsok, alternatívák) amennyiben részetekről vagy a szolgáltató részéről változás merülne fel. Az utazásszervezőnek és az utazásközvetítőnek a felelősségére vonatkozó jogszabályi rendelkezéseket az utazási csomag kapcsán többek között a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi. V. törvény (a továbbiakban: Ptk.) 6:254. § és az utazási szolgáltatásokra vonatkozó szerződésekről, különösen az utazási csomagra és az utazási szolgáltatás-együttesre vonatkozó szerződésekről szóló 472/2017. (XII. 28.) Korm. rendelet tartalmazza. 

Amennyiben szerződést kötsz velünk, közötted és csapatunk tagjai, mint független utazási tanácsadók között a Ptk. 6:272. §-a szerinti megbízási jogviszony jön létre. Csapatunk tagjainak felelősségéről az ÁSZF-ünk VI.1. pontja rendelkezik, mely szerint a mi felelősségünk az, hogy a legjobb tudásunk szerint segítsük utazásodat, az ÁSZF-ben foglaltak szerint. Bővebb információkért kérünk, fordulj közvetlenül csapatunk tagjaihoz.

A tanácsadód

Kriszta és Laci
Bali specialista

Szenvedélyünk az utazás és már több, mint 10 éve közösen fedezzük fel a világot. Rengeteg országba volt szerencsénk eljutni, sok mindent megcsodálhattunk a világ számos pontján, de a nagy szerelem mindkettőnk számára Bali lett. A balinéz emberek kedvessége, segítőkészsége, jókedve magával ragadó. Mindezek mellett Bali természeti adottsága, a csodálatos szentélyek, rizsföldek, szertartások amik elvarázsoltak bennünket. Jó lenne, ha legalább egyszer az életben mindenki eljuthatna erre a csodálatos szigetre és megtapasztalhatná amiket mi is. Mindig is nagy szervezők voltunk, saját útjainkat, családjaink, barátaink utazásait rendszeresen szerveztük és most nagy öröm számunkra, hogy a Te utazásodban is mi segíthetünk.

Kedvcsináló Baliról

COVID információk

Indonéziába való utazáshoz már nem szükséges a Covid oltás megléte, nem kell indulás előtti PCR teszt, valamint karantén kötelezettség sincs. A beutazás után semmilyen korlátozás nem érint minket és minden turisztikai látnivaló szabadon látogatható.

Repülőút hossza

Budapest – Denpasar távolsága 11 178 km, Bali repülővel 17-18 óra alatt érhető el.

Időeltolódás

Magyar időhöz képest +6 óra az időeltolódás Balin, téli időszámításhoz képest +7.

Konnektor átalakító

Balin nincs rá szükség, ugyanaz, mint nálunk.

Vízum

Magyar állampolgárok 30 napot nem meghaladó kint tartózkodás esetén vízum nélkül utazhatnak Balira. Útlevél: a hazautazás dátumától számított 6 hónapig még érvényesnek kell lennie.

Árak

Olcsóbb az élet mint nálunk, még a frissen fogott tengeri étkeket is teljesen elérhető áron kínálják a parton lévő éttermekben (pl. Jimbaran), egyébként pedig pár 100 Ft-ból is jókat lehet enni a kisebb warung-okban, nem beszélve a frissen préselt levelekről, gyümölcsökről. Ha étteremben étkezünk, kb. 10-20 USD/fővel érdemes számolni. Az alkohol drága. A nagyobb boltokban (pl. Coco) minden kapható és olcsóbb, mint itthon (kivéve a tömény alkohol), szóval kevés holmit csomagoljunk (illatszer, strandpapucs – ezeket kint érdemes venni). Helyi sofőr bérlése 50 USD/nap.

Biztonság

Bali biztonságos desztináció. A szokásos elővigyázatossági alapszabályokat kell betartani. A zsúfolt helyeken, éttermek, bárok, piacok, stb. figyeljünk a táskánkra, értékeinkre. [Bali] veszélyei: Nem nevezném veszélynek, csak oda kell rá figyelni. Ha taxit, vagy sofőrt intünk le az utcán, vagy helyi idegenvezetőt bérlünk egy-egy látványosság bejáratánál az árat mindig előre egyeztessük!

Ajánlatot kérek!