Ázsia Neked utazási tanácsadás: az ázsiai utak szakértője – költséghatékony utazás egyénileg

Egy igazán zöld hotel: ez a Bangkok Tree House

Comment are off

Egy különleges hotel, amely nem kifejezetten szobát kínál, hanem háromszintes miniházakat, ahol a legkülönlegesebb rész a tetőn lévő ágy, ahonnan éjszaka jó időben a csillagokat figyelheted.


fotó: booking.com

További érdekesség a hotel kapcsán, hogy a nevével ellentétben nem Bangkokban van – akik a város felfedezésére érkeznek, azok számára így nem is ajánlott. Viszont ha valaki Bangkokban lakik, de szeretne egy éjszakára kiszakadni a betondzsungelből, és zöldbe költözni, arra tökéletesen alkalmas opció.

A Bangkok “zöld tüdejének” is nevezett Bang Krachao szigetén található ez a különleges hotel, amelyet a vízmenti pálmaligetek rejtenek el.

fotó: booking.com

fotó: booking.com

fotó: booking.com

Természetesen van normál hálószoba is, a tetőn lévő “csillagfigyelő” ágy csak egy további kikapcsolódási lehetőség – ahogy a képeken is látszik, a hely tele van további jópofa és eredeti ötletekkel: ilyen még a becsületkasszás minibár, de közös WC mellett található esőztetős kézmosó is nagyon hangulatos.

A hely megbízható, minőségi thai konyhát biztosít (a hely egyik specialitása a nyári görödinnye saláta, amit olívabogyóval és borecettel tesznek egyedivé).

forrás: Bangkok Charlie

Psszt! Mielőtt kilépnél, használd ki a lehetőséget, és lesd meg thaiföldi ajánlatainkat az azsianeked.com oldalunkon!

About the Author