Hivatalos: a Fülöp-szigetek bekerült az Ázsia Neked kínálatába

Mostantól a Fülöp-szigeteki utazásod kapcsán is bátran fordulhatsz hozzánk!
Miután munkatársaink több hetet töltöttek a szigeteken, most egy kis ízelítőt hozunk tapasztalataikból: a legfontosabb információkat, valamint ajánlatainkat osztjuk meg ebben a blog cikkünkben.

fotó: shutterstock.com

[divider scroll_text]

 

A Fülöp-szigetekre még ma is kevesen jutnak el Európából, ha összevetjük más trópusi, több szigetből álló ázsiai országokkal – ez alól a magyar utazók sem kivételek. Ugyanakkor az utóbbi időszakban egyre többen érdeklődtetek kollégáinknál a csodálatos trópusi szigetvilág iránt, ezért döntöttünk úgy, hogy májustól azoknak is segítünk, akik többek között Palawan, Luzon vagy Mindanao szigetére szeretnének eljutni.

Kiknek ajánljuk a Fülöp-szigeteket?
A több mint 7.000 szigetből álló távoli ország varázslatos lagúnákat, végtelen tengerpartokat és ezerszínű korallkerteket kínál az oda utazók számára. Ami igazán különlegessé teszi a Fülöp-szigeteket a régióban, hogy vakító fehérhomokos tengerpartjai mellett, Délkelet-Ázsia egyik leggazdagabb és legkülönlegesebb tengeri élővilágával büszkélkedhet, így a tenger szerelmeseinek, a sznorkelezést, búvárkodást kedvelőknek is igazi kuriózum.

 

fotó: shutterstock.com

[divider scroll_text]

 

Milyen időjárásra számíthatsz?
A Fülöp-szigeteken alapvetően két évszakot különböztethetünk meg: a száraz évszak novembertől májusig tart, az esős monszun időszak pedig általában júniusban kezdődik és novemberben ér véget. Utazás szempontjából a január és április közötti intervallumot ajánljuk.

Fakultatív programok és látnivalók
Íme az Ázsia Neked szervezőinek tippjei és javaslatai a programok kapcsán, amelyeken érdemes részt venned. Néhány programlehetőség, amiben gondolkodhatsz:

  • Manila városnézés (Makati, China Town, Poblacion)
  • Fehér homokos tengerpartok
  • Hajókirándulások
  • Sznorkelezés
  • Búvárkodás
  • Kajakozás
  • Túrázás
  • Tengerparti bárok látogatása
  • Tengerparti pihenés


E
gyes programhoz és transzferhez fogunk ajánlani megbízható és jól bevált kontaktot és/vagy (angol nyelvű) idegenvezetőt.

fotó: shutterstock.com

[divider scroll_text]

 

Kedvet kaptál a Fülöp-szigetekhez? Megértjük.
Mutatjuk hozzá a legjobb ajánlatokat az azsianeked.com oldalunkon!