Hurrá! Végre a magyarok előtt is zöld az út Balira

Március 21-én végre Magyarország is felkerült a VOA-Visa On Arrival turista vízummal Balira beutazható országok listájára!

Mutatjuk a jelenlegi beutazási feltételeket a magyar állampolgárokra vonatkozóan:

– 2 oltás meglétét igazoló, QR kóddal ellátott oltási papír, angol nyelven is (utolsó oltás minimum 14 nappal indulás előtt). 12 év alattiaknak nem kell oltás.
VOA-Visa On Arrival turista vízum, mely érkezésnél, a denpasari reptéren kiváltható.
– Negatív PCR teszt (48 órával indulás előtt) – 12 év alattiaknak is.
– Első 4 napra hotelfoglalás egy CHSE minősítésű hotelben Balin (nincs karantén-kötelezettség, a szobát és a hotelt el lehet hagyni).
– 2 további negatív PCR-teszt: az első a reptéren az érkezést követően, a második pedig a 3.napon a hotelben – 12 év alattiaknak is.
– Legalább 25.000 USD fedezettel bíró utasbiztosítás, kiterjesztve az esetleges Covid-19 fertőzés miatti kórházi kezelésekre is.
– A PeduliLindungi nyomkövető app letöltése telefonra, azon való regisztráció.
– Az eHAC (elektronikus egészségügyi figyelmeztető kártya) kitöltése a PeduliLindungi app-on belül.
– Útlevél, mely az érkezéstől számítva még legalább 6 hónapig érvényes.

– Minden dokumentum kinyomtatva papíron (nem csak telefonon).

Mit kell tudnod a VOA-ról? Mutatjuk azt is!

 

1. Csak Balira közvetlenül érkezve lehet kiváltani.
2. Egyszeri belépésre jogosít, max 30 vagy 60 nap tartózkodásra érvényes, nem meghosszabbítható, más típusú vízumra nem átkonvertálható.
3. A denpasari reptérre érkezve személyesen lehet kiváltani, tehát nem kell hozzá sem indonéz szponzor, sem vízumügyintéző ügynök.
4. 30 napos vízum ára: 500.000 IDR/fő – kb. 36 USD/35 Euro. Készpénzben lehet fizetni a reptéren (magyar Forintban nem), és szabadon lehet vele utazni Indonézián belül.
Sajnos egyelőre oltatlanok nem utazhatnak be Indonéziába, de reméljük, hogy ez a közeljövőben, ezeknek az intézkedéseknek köszönhetően már változni fog. Ha kedvezően alakulnak a tapasztalatok, áprilisra további enyhítések várhatóak.

 

forrás: Bali Misztikuma Magyarul


Psszt! Mielőtt kilépnél, használd ki a lehetőséget, és lesd meg Bali szigetére vonatkozó ajánlatainkat már 307.000 Ft/fő ártól az azsianeked.com oldalunkon!