Irány a Seychelle-szigetek és a legszebb strand a világon

Kristálytiszta vize és ragyogó fehér homokos partja miatt imádják utasaink a Seychelle-szigetek legfestőibb strandját, az Anse Source d’Argent-ot.

fokke baarssen / Shutterstock | Az Anse Source d’Argent a Seychelle-szigetek legszebb tengerpartja.

Földöntúli gránit sziklái miatt nem lehet összekeverni másik strandokkal. Mindezek fényében – elfogultság nélkül – kijelenthetjük, hogy az Anse Source d’Argent a világ talán leghíresebb strandja. Helyileg a Seychelle-szigetek egyik legnépesebb szigetén, La Digue-n található.

Egyedülálló geológiájának köszönhetőek a hatalmas sziklák, valamint festői szépségű öblei – írja az origo.hu .

A strand – a turisták mellett – kiemelkedő népszerűségnek örvend a fotósok és filmesek körében is. Ezáltal a világ egyik legtöbbet fotózott helyszíne lett. 

Frederick Millett / Shutterstock | Légi felvétel az Anse Source d’Argent strandról La Digue-ban, Seychelle-szigeteken.

Több mint egy tengerpart – maga a csoda

Az Anse Source d’Argent egy igazi természeti csoda. Megértjük, ha a kiszínezett, filterezett fotók világában fenntartásokkal kezelsz minden ilyen paradicsominak kikiáltott helyszínt, és ha szerinted ez a hely is csak a hype-ja miatt vált népszerűvé. 

Hidd el, ha adsz neki egy esélyt, úgy fogod érezni magad a helyszínen, mintha álmodnál.

Igazi pihentető, kikapcsolódásra számíthatsz ezen a strandon, beleértve az összes program lehetőséget: úszás, sznorkelezés, napozás, strandolás. A strand melletti bódék pedig napérlelte, friss gyümölcsökkel és harapnivalókkal várnak.

Jenny Sturm / Shutterstock | Légi drone fotó a gyönyörű Anse Source d’Argent strandról.

Továbbá a strand kiemelt előnye, hogy amennyiben viharossá válna az óceán, abban az esetben sem kellene aggódni a vízi tevékenységek miatt. Ezért az amúgy sekély vizű partszakasz ideális a családok számára.


De mi minden esetben azt javasoljuk, hogy érdemes biztosra menni, és előzetesen tájékozódni a helyi árapály-jelentésekről. 

Az Anse Source d’Argent a L’Union Estate természeti örökség részét képezi. A strand mellett egy több hektáros terület tartozik hozzá, ahol vanília-ültetvényeket, kókuszligeteket és óriás teknősbékákat is megtekinthetsz.


Kezdhetjük szervezni Seychelle-szigeteki utazásodat?
Mutatjuk hozzá a legjobb ajánlatokat azsianeked.com oldalunkon!