Kis lépés, de az irány tetszik: Indonézia eltörli az utazás előtti PCR-tesztet

Örömmel konstatáljuk, hogy az Ázsia Neked kínálatában szereplő országok már a nyitást követően újabb enyhítéseket vezetnek be, korlátozásokat törölnek el. Nagyon várjuk Indonéziánál is a 2020 előtti állapotokat, amelyhez most egy lépéssel közelebb kerültünk.

fotó: shutterstock.com
[divider scroll_text]

 

Nem tagadjuk, hogy Indonézia a legszigorúbb ázsiai államok egyike, ami a Covid-intézkedéseket és beutazási feltételeket illeti. Sajnos az oltásokból továbbra sem enged az indonéz kormány, de nagy örömünkre legalább mostantól nem kell indulás előtti PCR-teszt Bali utazásodhoz, így az ezzel járó macerával nem kell számolnod, ha rendelkezel a két kötelező oltással.

Milyen további feltételeknek kell megfelelned a beutazáshoz?
Az oltások mellett továbbra is szükséged lesz a beutazáshoz egy utasbiztosításra (Covid-fedezettel), illetve a PeduliLindungi applikáció letöltésére és az azon keresztüli regisztrációra.

Reméljük, ez az intézkedés mindkét fél (indonéz kormány és az utazók) számára kedvező lesz, és várhatjuk az újabb enyhítéseket.

fotó: shutterstock.com
[divider scroll_text]

 

Csak egy jó hír hiányzott indonéz utad lefoglalásához? Akkor ez pipa. Mutatjuk hozzá a legjobb ajánlatokat az azsianeked.com oldalunkon!