Koronavírus

Comment are off

 

A koronavírus miatti utazási korlátozásokkal kapcsolatban utazóinkat folyamatosan tájékoztatjuk a kialakult helyzetről és az utazás közeledtével természetesen mindenkivel felvesszük a kapcsolatot.

A repülőjegyek módosítása vagy egyéb változtatások tekintetében jelenleg azoknak érdemes majd intézkedni, akiknek az utazása június 30 előtt kezdődne. Minden utazónknak elmondjuk, hogy milyen lehetőségei vannak, és segítünk az átfoglalásban is, de a légitársaságok is azt kérik, hogy az indulás előtti 10 napban próbálkozzon csak felvenni velük a kapcsolatot az ember, mert nagyon túlterheltek. Aki június után utazna, nekik is mindenképp azt javasoljuk, hogy várják meg az indulás előtti 1-2 hetet, és akkor az aktuális helyzet fényében megvizsgáljuk a lehetőségeket.

Leendő utasainknak legkorábban 2020 szeptemberi indulást javasolnánk, addigra már valószínűsíthető hogy a legtöbb helyen feloldják az utazási korlátozásokat. A mostani foglalásainknál, hogy biztosra menjünk, mindenkinek ingyenesen lemondható szállást és lehetőség szerint flexibilis kondíciókkal rendelkező repülőjegyeket foglalunk. Egyébként amennyiben a repjegy alapból nem ingyenesen módosítható, de később a vírus miatt kiderül, hogy esetleg át kell szervezni az utazást, a légitársaságoknak kell megfelelő opciót biztosítaniuk (ez a június 30-ig tartó időszakra most is így van, majdnem minden kisebb légitársaság is lehetővé teszi az ingyenes átfoglalásokat). Eddig minden esetben probléma nélkül adtak a módosításra vagy a későbbi (jellemzően 12-24 hónapon belüli) utazásra lehetőséget.

 

Mindenkinek jó egészséget kíván,

az ÁzsiaNeked csapata

About the Author