Most éri meg Jordániát választanod!☝

Miért éppen most ajánljuk Jordániát?

Például a fotón is látható körülmények miatt, ugyanis a Petrára jellemző óriási tömeg eltűnt (szemléltetésképpen a blog cikkben megmutatjuk, milyen az „általános” képe).

Tehát ez nem egy letöltött fotó, és nem is évekkel ezelőtt készült. Ezt a fotót mi magunk készítettük a napokban, amikor is bejártuk Jordánia látványosságait (köztük a legfőbb jordán nevezetességet – Petrát), hogy így adhassunk minél pontosabb helyzetjelentést, Neked.

 

Jordánia gyöngyszeme, Petra soha nem látott környezetben vár.

Petrát a „Rózsaszín város”-ként is emlegetik. Egy a világ 7 új csodája közül, emellett pedig az UNESCO világörökség része. Petrát teljes mértékben hegyek veszik körül, legnagyobb épületei is mind a sziklafalba vannak vésve, és nagyrészt ennek az óriási építészeti és mérnöki teljesítménynek köszönhetően lett világhírű. Így hát nem meglepő, hogy Petránál általánosságban ezzel a képpel találkozhatsz az év minden időszakában:

Petra 1985 óta az UNESCO kulturális világörökség része, így rengeteg turista látogatja.

 

Viszont, ahogy fentebb is említettük, a tömeg eltűnt. De van még 2 okunk, hogy miért éri meg most Jordániába utaznod!

1. Jordánia jelenleg is korlátozás nélkül utazható, itthon csak egyetlen negatív PCR-tesztet kell csináltatnod mielőtt kiutazol; érkezésed után oltástól függetlenül szabadon utazhatsz az országban.

2. Jordániában egész évben jó idő van (eső tényleg ritkán esik), így az év bármely szakában tervezhetsz ide utazást, viszont a téli hónapokban akár 10 °C alá is eshet a hőmérséklet, ezért leginkább az április-november közötti időszakot ajánljuk.

 

A Holt-tenger Petra mellett a legnépszerűbb célpont azok számára, akik Jordán utat terveznek.

 

Ha most nyáron Petra meglátogatása mellett különleges kulturális élményekre, tökéletes tengerparti pihenésre vágysz, akkor Jordánia remek választás!

Ráadásul útjaink már 228.000 Ft-os induló ártól foglalhatóak, amelyekben a retúr repjegyek (prémium légitársaságokkal), igényes szállások és az állomások közötti úti költségek is benne vannak!

 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésed, vess egy pillantást 3 Jordánia ajánlatunkra, majd a számodra legszimpatikusabbat kiválasztva bátran kérj ajánlatot kollégánktól ide kattintva.