The Grotto – Krabi lenyűgöző tengerparti étterme

A Grotto Thaiföld leghíresebb étterme.
Az exkluzív Rayavadee Resort részeként a Phra Nang tengerparton található, Krabi szigetén.


fotó: shutterstock.com
[divider scroll_text]

 

Hatalmas bónuszt mutatnak fel azok az éttermek, melyek teraszáról a kilátás is gyönyörű. Ha valahol úgy lehet leülni, hogy közben a szemünk is megpihenhet a mesés látványon, azzal máris jól indít a hely, és ez alól nem kivétel a thaiföldi Rayavadee Krabi Dining Grotto sem. Persze náluk még egy extra van, az a bizonyos barlangi háttér, mivel az étterem egy része egy mészkőszikla mellé és alá épült. A vendégek a Phra Nang Beach homokos partjára és az azon túl hullámzó türkizkék vízre látnak rá, míg hátuk mögött és mellettük szinte függőlegesen magasodik a csipkézett, fehér sziklafal.

Ide nemcsak vacsorára lehet érkezni, hanem ebédre vagy egy laza barbecue-ra is, de azt is megtehetjük, hogy csak beülünk a kedvenc könyvünkkel az egyik párnázott karosszékbe és koktélok társaságában töltjük a délutánt. Az étlap kellemesen vegyes, a thai fogások mellett van rajta például vegán hamburger is.

 


fotó: shutterstock.com
[divider scroll_text]

A Grotto egy romantikus hangulatú étterem egy mészkőbarlang belsejében a thaiföldi Pha Nang strandon. A Rayavadee szállodához tartozik, de bárki foglalhat itt asztalt, még akkor is, ha máshol szállt meg. Jellegzetes fogás az étteremben a grillezett tengergyümölcsei, amit hetente több este is felszolgálnak. Máskor könnyű snackeket és desszerteket kínálnak a vendégeknek.

A The Grotto egyébként igen népszerű a házasulandók, a nászutasok és a speciális eseményt ünneplők körében.

forrás: travelo.hu

 

Kedvet kaptál Thaiföldhöz? Megértjük.
Mutatjuk hozzá a legjobb ajánlatokat az azsianeked.com oldalunkon!