Szöul és környéke

9 nap

Induló árak a választott időpont és létszám függvényében

2 fő 1 szoba 550.000 Ft-tól/fő

A kalkulált ára tartalmazza

 • Budapest-Incheon retúr repülőjegy
 • Utazás kiváló légitársaságokkal, étkezésekkel, feladott csomagokkal.
 • Igényes 3-4*-os hotel Szöulban 7 éjszakára, reggelivel, ingyenes lemondással.
 • Lemondható utasbiztosítást, ami ideális ehhez az utazáshoz

Az utazás legkedvezőbb ára a választott utazási időszaktól és az utazók számától, életkorától (gyerek kedvezmény) függ.

Utazás Dél-Koreába

Dél-Korea a nagyvárosok, a tradíciók és a k-hullám kedvelőinek utazási célja. Az északi hegyek és a déli szigetvilág elvarázsolja az oda utazókat.

Fakultatív programlehetőségek Dél-Koreában

Dél-Korea

 • Kjongbokkung királyi palota látogatása tradicionális ruhában.
 • Namszan (hegy) megmászása és a város megcsodálása a magasból.
 • Színes, hangos piaci kavalkád, helyi street food árusokkal és kincsekkel.
 • LOTTE World vidámpark
 • Gangnam negyed felfedezése, a Starfield könyvtár látogatása.
 • Buddhista szentélyek és tradicionális városrészek felfedezése.
 • Fénymúzeumok
 • Látogatás a Demilitarizált Zónába (DMZ)
 • Egy napos kirándulás a Nami-szigetre és környékére (Garden of the Morning Calm, Petite France)
 • Seoul Sky

A programokhoz és transzferhez fogunk ajánlani megbízható és jól bevált kontaktot.

Dél-Korea időjárása – mikor érdemes utazni?

Korea a mérsékelt éghajlati övben fekszik. A nyarak forróak és párásak, júliusban pedig beüt a monszun időszak, ami nagy mennyiségű csapadékkal üti meg a félszigetet. A telek hidegek és szárazak, az északi részeken a havazás is egyre erőteljesebb. Tavasszal és ősszel érdemes ide utazni, ám ekkor is szeles időre kell számítani. Április-májusban kb. 12-23 fok körül alakul a hőmérséklet, október-novemberben 8-19 fok van átlagban.

Tanácsadó munkadíjunk

 • A tanácsadói díjunk a lefoglalt utazás ára után számolódik – mértéke 13-14%
 • Családok, baráti társaságok, csoportok részére tudunk kedvezményt adni
 • Számla ellenében a tanácsadó részére fizetendő készpénzben vagy átutalással

Miért érdemes az ázsiai utazásodhoz az Ázsia Neked utazási tanácsadót választanod?

Utazási iroda Saját szervezés Ázsia Neked
Költséghatékony
Rugalmas
Nem kell szervezned
Professzionális
 • Utazási tanácsadóként az egyéni szervezés és a hagyományos csoportos utazás ideális kombinációját valósítjuk meg
 • Tanácsadóink átfogó személyes tapasztalattal rendelkeznek, rendszeresen utazunk az adott helyszínekre, folyamatosan a legaktuálisabb információk birtokában vagyunk
 • Nagyon jól felépített élménydús, tartalmas utazási javaslatokat állítunk össze, majd szabjuk teljesen személyre az igényeidnek megfelelően
 • Álmaid útját olyan áron valósítjuk meg, amire valószínűleg nem is gondoltál volna
 • Részletes programtervezetet, útleírást és számtalan hasznos tippet kapsz tőlünk
 • Kedvező feltételekkel kötünk mindenre (koronavírusra is) kiterjedő lemondható ideális fedezetű utasbiztosítást és igény esetén útlemondási biztosítást
 • Az utazás árát nem nekünk fogod fizetni, minden közvetlenül a Te nevedre kerül a világ legnagyobb utazási szolgáltatóinál
 • Levesszük a válladról azt a hatalmas mennyiségű munkát és utánajárást, ami az egyéni szervezéssel jár
 • Személyesen találkozunk, átbeszélünk minden részletet az utazással kapcsolatosan
 • A Ti preferenciátok és a mi javaslataink alapján közösen végezzük el a foglalásokat
 • A legszuperebb ár-érték arányú szállásokat fogjuk javasolni, ideális elhelyezkedéssel, megkeressük az aktuális legjobb árakat, ingyenes lemondással foglalunk
 • A foglalások után és az utazásod alatt is fordulhatsz hozzánk kérdésekkel

Ismerd meg az utazási tanácsadás szabadságát részletesen

Tájékoztatunk, hogy az Ázsia Neked csapatának tagjai független utazási tanácsadóként és nem egy utazási iroda munkatársaként  végzik tevékenységüket. Mi, az Ázsia Neked-nél a szervezés terhét és nehézségeit vesszük le a válladról: helyismeretünk és átfogó tudásunk alapján segítünk komplett utazásotok megszervezésében. Többek között a számotokra ideális járatok és szállások megkeresésével, a legkedvezőbb árak megtalálásában, az utazást megelőző teendőkkel, a programokkal való kitöltésben, illetve az adott úthoz ajánlott biztosítások megkötésében (utas- és útlemondás) segítünk. 

Mi semmilyen részvételi díjat nem veszünk át Tőletek, így az utazási szerződések és pénzügyi teljesítések közvetlenül közötted mint ügyfél, és az utazási szolgáltatók között (pl. légitársaság/szállásajánlat) jönnek létre, ezért azok elvárható színvonalú minőségéért és teljesítéséért az általatok kiválasztott, és szerződött szolgáltató lesz felelős. Mivel ezek a cégek az utazási piacon jellemzően több évtizedes nemzetközi múlttal, jogszabályi megfelelőséggel és garanciákkal rendelkeznek, így az Ázsia Neked-nél mi azt gondoljuk, hogy ez számotokra előny, amely minimális kockázatot hordoz. 

A tanácsadáson túl az utazás teljesítéséért, annak megfelelőségéért a utazási irodákkal ellentétben nem csapatunk tagjai tartozunk felelősséggel hanem már a korábban említett globális szolgáltatók, de számíthattok a segítségünkre (tanácsok, alternatívák) amennyiben részetekről vagy a szolgáltató részéről változás merülne fel. Az utazásszervezőnek és az utazásközvetítőnek a felelősségére vonatkozó jogszabályi rendelkezéseket az utazási csomag kapcsán többek között a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi. V. törvény (a továbbiakban: Ptk.) 6:254. § és az utazási szolgáltatásokra vonatkozó szerződésekről, különösen az utazási csomagra és az utazási szolgáltatás-együttesre vonatkozó szerződésekről szóló 472/2017. (XII. 28.) Korm. rendelet tartalmazza. 

Amennyiben szerződést kötsz velünk, közötted és csapatunk tagjai, mint független utazási tanácsadók között a Ptk. 6:272. §-a szerinti megbízási jogviszony jön létre. Csapatunk tagjainak felelősségéről az ÁSZF-ünk VI.1. pontja rendelkezik, mely szerint a mi felelősségünk az, hogy a legjobb tudásunk szerint segítsük utazásodat, az ÁSZF-ben foglaltak szerint. Bővebb információkért kérünk, fordulj közvetlenül csapatunk tagjaihoz.

A tanácsadód

Zágoni Zsófi
Dél-Korea specialista

Dél-Korea a hagyományok és a modernizált jövő országa. Európai szemmel nézve hihetetlen az a dualitás, amit az ország magában hordoz. Minden korosztály megtaláljai a számára érdekes programot, lehetetlen unatkozni egy koreai utazás során. A hatalmas metropolisz beszippant rohanó világába, a felhőkarcolókon át a tradicionális palotákig és a helyi piacok nyüzsgéséig. Már fiatalkorom óta vonzott az utazás, egyetemi tanulmányaim alatt pedig összesen egy évet éltem kint Dél-Koreában. Ezalatt sikerült bejárnom nagy részét az országnak és az ottani kultúrát is jobban megismertem. Az ország szerelem volt első látásra, így remélem másoknak is át tudom adni ezt a szeretetet a különleges ország iránt.

Kedvcsináló Dél-Koreáról

COVID információk

Dél-Koreában megszűntek a korona vírus-járványhoz tartozó korlátozások, azonban az utazóknak beutazás előtt Q-code rendszerbe fel kell tölteniük egészségügyi állapotukat.

Repülőút hossza

Dél-Korea repülővel 10-12 órás utazással érhető el átszállás nélkül.

Időeltolódás

Magyarországhoz képest +7 óra nyáron, +8 óra télen.

Konnektor átalakító

Nincs szükség átalakítóra, mert ugyanaz a 220V, mint nálunk.

Vízum

Magyar Útlevéllel 90 napig vízummentesen tartózkodhatunk az ország területén.

Árak

Nem a skandináv színvonal, teljesen konszolidált, akár a magyarországi árakhoz képest is, de a forgalmasabb turisztikai helyeknél kicsit magasabb árakkal is találkozhatunk. Valamint nem szokás borravalót adni!

Biztonság

Dél-Korea közbiztonsága tökéletes, nem találkozhatunk aggodalomra okot adó környékkel. 

Ajánlatot kérek!