Fülöp-szigetek

11 nap

Induló árak a választott időpont és létszám függvényében

2 fő 1 szoba 641.000 Ft-tól/fő

A kalkulált ára tartalmazza

 • Budapest-Manila vagy Bécs-Manila retúr repülőjegy adókkal, illetékekkel, 20 kg feladott poggyásszal, rövid átszállási idővel
 • A helyszínek közötti utazások költségeit (belföldi repülő- és hajójegyeket)
 • Magas minőségű szállások árát az állomások legszebb helyszínein
 • Utasbiztosítást

Az utazás legkedvezőbb ára a választott utazási időszaktól és az utazók számától, életkorától (gyerek kedvezmény) függ.

Utazás a Fülöp-szigetekre

A Fülöp-szigetekre még ma is kevesen jutnak el Európából és ez a csodálatos trópusi szigetvilág a magyar utazók számára is alig ismert, pedig a több mint 7000 szigetből álló távoli ország varázslatos lagúnákat, végtelen tengerpartokat és ezerszínű korallkerteket kínál az oda utazók számára. Ami igazán különlegessé teszi a Fülöp-szigeteket a régióban, hogy vakító fehérhomokos tengerpartjai mellett, délkelet Ázsia egyik leggazdagabb és legkülönlegesebb tengeri élővilágával büszkélkedhet, így a tenger szerelmeseinek és a sznorkelezést, búvárkodást kedvelőknek is egy igazi kuriózum.

Az útvonalon szereplő fontosabb megállók

Manila: A Fülöp-szigetek 13 milliós fővárosa nem minden utazónak szerelem első látásra. Ha azonban segítséget kapunk, hogy első találkozásunkkor a legjobb arcait ismerjük meg, akkor egy rendkívül izgalmas ázsiai metropolisz tárul majd elénk, melynek egyes negyedei Szingapúr rendjét és gazdagságát idézik, míg óvárosában a spanyol gyarmati építészet bája köszön vissza. Ajánlatainkat úgy állítottuk össze, hogy a Manilába látogatók azzal távozzanak: ezt kár lett volna kihagyni!

Coron: Coron egy kis település és egyben egy kisebb sziget Busuanga szigetének délkeleti csücskében. Amellett, hogy Busuanga szigete több szép tengerpart szakaszt és emellett lélegzetelállító domborzatot tudhat magáénak (amit ottlétetek alatt akár robogóval is bejárhattok), az igazán különleges látnivaló itt mindenképp Coron szigete és az ott található türkiz lagúák. Ezeket az öblöket és tengerpartokat szervezett hajós túrákkal látogathatjátok meg, ahol a lenyűgöző sziklaformációk és fehér homokos tengerpartok mellett, kajakozni, sznorkelezni vagy akár búvárkodni is lesz lehetőségetek.

Boracay: a sziget 7 km hosszan elnyúló White Beach tengerpartját több utazási magazin rangsora alapján is a világ legszebb partjának választották, ez annak is köszönhető, hogy 2018-ban fél évre lezárták a szogetet, hogy homokját regenerálódni hagyják. A White Beach mellett ellátogathatunk a színes kagylókkal borított Puka Shell Beach-re, naplementét nézni pedig kihajózhatunk a tengerre egy tradicionális bambusz bárkán. Boracay nagy élményt jelent családdal utazóknak, nászutasoknak és a luxust, kényelmet keresőknek is.

Fakultatív programlehetőségek a Fülöp-szigeteken

Fülöp-szigetek

 • Manila városnézés (Makati, China Town, Poblacion)
 • Fehér homokos tengerpartok
 • Hajókirándulások
 • Sznorkelezés
 • Búvárkodás
 • Kajakozás
 • Túrázás
 • Tengerparti bárok látogatása
 • Tengerparti pihenés 🙂

A programokhoz és transzferhez fogunk ajánlani megbízható és jól bevált kontaktot.

Fülöp-szigetek időjárása – mikor érdemes utazni?

A Fülöp-szigeteken alapvetően két évszakot különböztethetünk meg: a száraz évszak novembertől májusig tart, az esős monszun időszak pedig általában júniusban kezdődik és novemberben ér véget. Utazás szempontjából január-április a legkellemesebb hónapok.

Tanácsadó munkadíjunk

 • A tanácsadói díjunk a lefoglalt utazás ára után számolódik – mértéke 14-15%
 • Családok, baráti társaságok, csoportok részére tudunk kedvezményt adni
 • Számla ellenében a tanácsadó részére fizetendő készpénzben vagy átutalással

Miért érdemes az ázsiai utazásodhoz az Ázsia Neked utazási tanácsadót választanod?

Utazási iroda Saját szervezés Ázsia Neked
Költséghatékony
Rugalmas
Nem kell szervezned
Professzionális
 • Utazási tanácsadóként az egyéni szervezés és a hagyományos csoportos utazás ideális kombinációját valósítjuk meg
 • Tanácsadóink átfogó személyes tapasztalattal rendelkeznek, rendszeresen utazunk az adott helyszínekre, folyamatosan a legaktuálisabb információk birtokában vagyunk
 • Nagyon jól felépített élménydús, tartalmas utazási javaslatokat állítunk össze, majd szabjuk teljesen személyre az igényeidnek megfelelően
 • Álmaid útját olyan áron valósítjuk meg, amire valószínűleg nem is gondoltál volna
 • Részletes programtervezetet, útleírást és számtalan hasznos tippet kapsz tőlünk
 • Kedvező feltételekkel kötünk mindenre (koronavírusra is) kiterjedő lemondható ideális fedezetű utasbiztosítást és igény esetén útlemondási biztosítást
 • Az utazás árát nem nekünk fogod fizetni, minden közvetlenül a Te nevedre kerül a világ legnagyobb utazási szolgáltatóinál
 • Levesszük a válladról azt a hatalmas mennyiségű munkát és utánajárást, ami az egyéni szervezéssel jár
 • Személyesen találkozunk, átbeszélünk minden részletet az utazással kapcsolatosan
 • A Ti preferenciátok és a mi javaslataink alapján közösen végezzük el a foglalásokat
 • A legszuperebb ár-érték arányú szállásokat fogjuk javasolni, ideális elhelyezkedéssel, megkeressük az aktuális legjobb árakat, ingyenes lemondással foglalunk
 • A foglalások után és az utazásod alatt is fordulhatsz hozzánk kérdésekkel

Ismerd meg az utazási tanácsadás szabadságát részletesen

Tájékoztatunk, hogy az Ázsia Neked csapatának tagjai független utazási tanácsadóként és nem egy utazási iroda munkatársaként  végzik tevékenységüket. Mi, az Ázsia Neked-nél a szervezés terhét és nehézségeit vesszük le a válladról: helyismeretünk és átfogó tudásunk alapján segítünk komplett utazásotok megszervezésében. Többek között a számotokra ideális járatok és szállások megkeresésével, a legkedvezőbb árak megtalálásában, az utazást megelőző teendőkkel, a programokkal való kitöltésben, illetve az adott úthoz ajánlott biztosítások megkötésében (utas- és útlemondás) segítünk. 

Mi semmilyen részvételi díjat nem veszünk át Tőletek, így az utazási szerződések és pénzügyi teljesítések közvetlenül közötted mint ügyfél, és az utazási szolgáltatók között (pl. légitársaság/szállásajánlat) jönnek létre, ezért azok elvárható színvonalú minőségéért és teljesítéséért az általatok kiválasztott, és szerződött szolgáltató lesz felelős. Mivel ezek a cégek az utazási piacon jellemzően több évtizedes nemzetközi múlttal, jogszabályi megfelelőséggel és garanciákkal rendelkeznek, így az Ázsia Neked-nél mi azt gondoljuk, hogy ez számotokra előny, amely minimális kockázatot hordoz. 

A tanácsadáson túl az utazás teljesítéséért, annak megfelelőségéért a utazási irodákkal ellentétben nem csapatunk tagjai tartozunk felelősséggel hanem már a korábban említett globális szolgáltatók, de számíthattok a segítségünkre (tanácsok, alternatívák) amennyiben részetekről vagy a szolgáltató részéről változás merülne fel. Az utazásszervezőnek és az utazásközvetítőnek a felelősségére vonatkozó jogszabályi rendelkezéseket az utazási csomag kapcsán többek között a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi. V. törvény (a továbbiakban: Ptk.) 6:254. § és az utazási szolgáltatásokra vonatkozó szerződésekről, különösen az utazási csomagra és az utazási szolgáltatás-együttesre vonatkozó szerződésekről szóló 472/2017. (XII. 28.) Korm. rendelet tartalmazza. 

Amennyiben szerződést kötsz velünk, közötted és csapatunk tagjai, mint független utazási tanácsadók között a Ptk. 6:272. §-a szerinti megbízási jogviszony jön létre. Csapatunk tagjainak felelősségéről az ÁSZF-ünk VI.1. pontja rendelkezik, mely szerint a mi felelősségünk az, hogy a legjobb tudásunk szerint segítsük utazásodat, az ÁSZF-ben foglaltak szerint. Bővebb információkért kérünk, fordulj közvetlenül csapatunk tagjaihoz.

A tanácsadód

Gábor és Évi
Taiwan, Fülöp-szigetek, Szingapúr, Malajzia, Indonézia és Vietnám specialista

Nagyon-nagyon szeretünk utazni bárhol a világban, de persze elsősorban Ázsia országaiban. Az elmúlt tíz évben több, mint 4 évet töltöttünk az ázsiai országok körbeutazásával. Szinte elmondhatatlanul sok információval, és tapasztalattal gazdagodtunk utazásaink során, melyeket mindig is szerettünk megosztani másokkal, és köszönhetően az Ázsia Neked lehetőségének, most már nem csak barátainkkal és családunkkal oszthatjuk meg élményeinket, hanem hasznos utazási tanácsokkal szolgálhatunk minden felfedezni vágyó kalandor, vagy kikapcsolódni induló utazó számára is. Utazásaink tervezésekor ráadásul nem csak az elmúlt évek ázsiai tapasztalataira támaszkodunk, messzebbre visszatekintve is sok-sok évnyi utazási és szervezési tapasztalattal rendelkezünk, melyek a mai napig minden alkalommal nagy segítségünkre vannak az utak tervezésekor. Az elmúlt 5 évben ketten több mint 1.000 különböző, egyedi utat szerveztünk meg, az utasaink nagy megelégédésre, és folyamatosan bővítjük az ÁzsiaNeked-en keresztül elérhető helyszíneket is. Sok visszatérő utasunk van akiknek szeretnénk mindig újabb és újabb kalandokkal, helyszínekkel és élményekkel kedveskedni, ezért Mi ketten jelenleg már 13 országba szervezünk utakat az ÁzsiaNeked kínálatából (így Mi rendelkezünk a leginkább átfogó ismeretekkel és rálátással egész Ázsiát figyelembe véve). A minőségi szolgáltatás érdekében minden általunk szervezett országba rendszeresen visszajárunk (ami így a Covid időszak után még fontosabb mint azelőtt), hogy újabb programokkal, helyszínekkel és naprakész információkkal bővíthessük ismereteinket.

Kedvcsináló a Fülöp-szigetekről

COVID információk

A Fülöp-szigetekre már nem szükséges a Covid oltás megléte, nincs karantén kötelezettség vagy más utazási korlátozás sem.

Repülőút hossza

Magyarországról közvetlenül nem, de egy átszállásal átlagosan 16-18 óra repüléssel el lehet jutni a Fülöp-szigetekre.

Időeltolódás

Az időeltolódás a Fülöp-szigeteken a magyar időhöz képest nyáron +6 óra, télen +7 óra.

Konnektor átalakító

A Fülöp-szigeteken az elektromos hálózat 220V-os, az országban a nálunk is használatos európai C aljzat mellett A és B típusú aljzatokkal is találkozhatunk, de sok helyen a szállodákat már univerzális aljzattal látják el.

Vízum

Magyarországról a Fülöp-szigetekre nem kell előre vízumot igényelnünk, érkezéskor a reptéren kapunk egy ingyenes 30 napos „Visa on arrival” típusú vízumot.

Árak

A Fülöp-szigetek alapvetően olcsó ország, de ázsiához hasonlítva nem a legolcsóbb (Vietnám, Malajzia vagy Indonézia árai kicsit kedvezőbbek). A szállások 30-40%-kal, az étkezés és a transzferek 20-30%-ka kedvezőbbek mint Magyarországon.

Biztonság

A Fülöp-szigetek alapvetően biztonságos ország, a helyiek nagyon vendégszeretőek és segítőkészek. Manilanak vannak olyan részei, ahol a nagyobb a bűnözés (persze ilyen minden nagyvárosban van), ezek a területek utazóként nem javasoltak, de oda természetesen Mi sem küldünk senkit. A turisztikailag kiemelt helyszíneken még az általánosnál is komolyabb a biztonság, így maximálisan nyugodtak lehetünk utazásunk alatt.

Ajánlatot kérek!