Bali & Szingapúr

14 nap

Induló árak a választott időpont és létszám függvényében

2 fő 1 szoba 580.000 Ft-tól/fő

A kalkulált ára tartalmazza

 • Budapest-Bali és Szingapúr-Budapest multi-city repülőjegy adókkal, illetékekkel
 • Denpasar – Szingapúr egyirányú repülőjegy adókkal, illetékkel
 • Utazás prémium légi társaságokkal, étkezésekkel, feladott csomagokkal, a legoptimálisabb átszállási idővel
 • Ubudban 4 csillagos medencés szállás, reggelivel, 6 éjszakára
 • Nusa Penidan 4 csillagos medencés szállás, reggelivel, 2 éjszakára
 • Sidemenben 4 csillagos medencés szállás, reggelivel, 2 éjszakára
 • Szingapúrban 3 csillagos központi hotel, önellátással, 2 éjszakára
 • Felár ellenében magasabb kategóriájú szálloda kérhető minden helyszínen

Az utazás legkedvezőbb ára a választott utazási időszaktól és az utazók számától, életkorától (gyerek kedvezmény) függ.

Utazás Balira és Szingapúrra

Látogass el az istenek szigetére, fedezd fel a balinéz varázslatot! Barangolj zöldellő rizsföldeken, látogass meg különleges szentélyeket, merülj el az Indiai-óceán hűs hullámaiban!

Bali elsősorban azoknak az utazóknak ajánlott, akik a tengerparti pihenés mellett látni és felfedezni is szeretnének, ill. aktív napokat is eltölteni, mivel számos izgalmas élményt rejt a sziget. Sokszínűsége, kedvező árai miatt nászutasoknak, családoknak, kisgyermekeseknek is kiváló úti cél.

Szingapúr egy multikulturális állam, azaz kínaiak, malájok, indiaiak és európaiak is lakják, különleges karaktert biztosítva az országnak. Hihetetlenül tiszta, rendezett, modern. Lenyűgöző egyveleget kaphatunk: az évszázados hagyományok találkoznak a modernkori csúcstechnológiával itt, az „oroszlán városában”.

Fakultatív programlehetőségek Balin és Szingapúrban

Bali és Szingapúr

 • búvárkodás
 • sznorkeling
 • rafting
 • balinéz táncest
 • sziget túra privát sofőrrel (szentélyek, rizsföldek, vulkán, vízesések)
 • elefántos túra, elefánt simogatás
 • állatparkok
 • vulkán túra
 • vízi sportok
 • hajókirándulások
 • főzőtanfolyam
 • tenyérolvasás látónál
 • Gardens by the Bay
 • Universal Studios
 • Sky Bridge és Cable Car

A programokhoz és transzferhez fogunk ajánlani megbízható és jól bevált kontaktot.

Bali és Szingapúr időjárása – mikor érdemes utazni?

Balin 28-30 fok az évi átlaghőmérséklet, 80 %-os páratartalom mellett. A csapadékos évszak novembertől márciusig tart, ezért a leginkább ajánlott utazási időszak áprilistól októberig tart. A trópusi jellege miatt az óceán hőmérséklete egész évben 27-30 fok között van.

Szingapúrban az egyenlítő közelsége miatt szintén nagyon magas a páratartalom és az átlaghőmérséklet 28-30 fok körül mozog, így egész évben látogatható.

Tanácsadó munkadíjunk

 • A tanácsadói díjunk a lefoglalt utazás ára után számolódik – mértéke 15%
 • Családok, baráti társaságok, csoportok részére tudunk kedvezményt adni
 • Számla ellenében a tanácsadó részére fizetendő készpénzben vagy átutalással

Miért érdemes az ázsiai utazásodhoz az Ázsia Neked utazási tanácsadót választanod?

Utazási iroda Saját szervezés Ázsia Neked
Költséghatékony
Rugalmas
Nem kell szervezned
Professzionális
 • Utazási tanácsadóként az egyéni szervezés és a hagyományos csoportos utazás ideális kombinációját valósítjuk meg
 • Tanácsadóink átfogó személyes tapasztalattal rendelkeznek, rendszeresen utazunk az adott helyszínekre, folyamatosan a legaktuálisabb információk birtokában vagyunk
 • Nagyon jól felépített élménydús, tartalmas utazási javaslatokat állítunk össze, majd szabjuk teljesen személyre az igényeidnek megfelelően
 • Álmaid útját olyan áron valósítjuk meg, amire valószínűleg nem is gondoltál volna
 • Részletes programtervezetet, útleírást és számtalan hasznos tippet kapsz tőlünk
 • Kedvező feltételekkel kötünk mindenre (koronavírusra is) kiterjedő lemondható ideális fedezetű utasbiztosítást és igény esetén útlemondási biztosítást
 • Az utazás árát nem nekünk fogod fizetni, minden közvetlenül a Te nevedre kerül a világ legnagyobb utazási szolgáltatóinál
 • Levesszük a válladról azt a hatalmas mennyiségű munkát és utánajárást, ami az egyéni szervezéssel jár
 • Személyesen találkozunk, átbeszélünk minden részletet az utazással kapcsolatosan
 • A Ti preferenciátok és a mi javaslataink alapján közösen végezzük el a foglalásokat
 • A legszuperebb ár-érték arányú szállásokat fogjuk javasolni, ideális elhelyezkedéssel, megkeressük az aktuális legjobb árakat, ingyenes lemondással foglalunk
 • A foglalások után és az utazásod alatt is fordulhatsz hozzánk kérdésekkel

Ismerd meg az utazási tanácsadás szabadságát részletesen

Tájékoztatunk, hogy az Ázsia Neked csapatának tagjai független utazási tanácsadóként és nem egy utazási iroda munkatársaként  végzik tevékenységüket. Mi, az Ázsia Neked-nél a szervezés terhét és nehézségeit vesszük le a válladról: helyismeretünk és átfogó tudásunk alapján segítünk komplett utazásotok megszervezésében. Többek között a számotokra ideális járatok és szállások megkeresésével, a legkedvezőbb árak megtalálásában, az utazást megelőző teendőkkel, a programokkal való kitöltésben, illetve az adott úthoz ajánlott biztosítások megkötésében (utas- és útlemondás) segítünk. 

Mi semmilyen részvételi díjat nem veszünk át Tőletek, így az utazási szerződések és pénzügyi teljesítések közvetlenül közötted mint ügyfél, és az utazási szolgáltatók között (pl. légitársaság/szállásajánlat) jönnek létre, ezért azok elvárható színvonalú minőségéért és teljesítéséért az általatok kiválasztott, és szerződött szolgáltató lesz felelős. Mivel ezek a cégek az utazási piacon jellemzően több évtizedes nemzetközi múlttal, jogszabályi megfelelőséggel és garanciákkal rendelkeznek, így az Ázsia Neked-nél mi azt gondoljuk, hogy ez számotokra előny, amely minimális kockázatot hordoz. 

A tanácsadáson túl az utazás teljesítéséért, annak megfelelőségéért a utazási irodákkal ellentétben nem csapatunk tagjai tartozunk felelősséggel hanem már a korábban említett globális szolgáltatók, de számíthattok a segítségünkre (tanácsok, alternatívák) amennyiben részetekről vagy a szolgáltató részéről változás merülne fel. Az utazásszervezőnek és az utazásközvetítőnek a felelősségére vonatkozó jogszabályi rendelkezéseket az utazási csomag kapcsán többek között a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi. V. törvény (a továbbiakban: Ptk.) 6:254. § és az utazási szolgáltatásokra vonatkozó szerződésekről, különösen az utazási csomagra és az utazási szolgáltatás-együttesre vonatkozó szerződésekről szóló 472/2017. (XII. 28.) Korm. rendelet tartalmazza. 

Amennyiben szerződést kötsz velünk, közötted és csapatunk tagjai, mint független utazási tanácsadók között a Ptk. 6:272. §-a szerinti megbízási jogviszony jön létre. Csapatunk tagjainak felelősségéről az ÁSZF-ünk VI.1. pontja rendelkezik, mely szerint a mi felelősségünk az, hogy a legjobb tudásunk szerint segítsük utazásodat, az ÁSZF-ben foglaltak szerint. Bővebb információkért kérünk, fordulj közvetlenül csapatunk tagjaihoz.

A tanácsadód

Kovács Szilvi
Bali & Japán specialista

Már kislányként az volt az álmom, hogy körbeutazom a Földet és nyelveket tanulok. Azóta is hobbim és hivatásom az utazás, több nyelven beszélek és hosszú évekig dolgoztam utazási menedzserként. Hiszek abban, hogy a személyiségünkre is hat az, ahogyan a világot járjuk és új élményeket szerzünk, új embereket megismerve és ezt a kincset, tudást, tapasztalatot senki sem veheti el tőlünk.

Kedvcsináló Szingapúrról

COVID információk

Indonéziába való utazáshoz már nem szükséges a Covid oltás megléte, nem kell indulás előtti PCR teszt, valamint karantén kötelezettség sincs. A beutazás után semmilyen korlátozás nem érint minket és minden turisztikai látnivaló szabadon látogatható.

2023. február 13-tól Szingapúr minden a koronavírus-járvánnyal összefüggésben hozott korlátozó intézkedést eltöröltek, így a belépés az oltatlanok számára is lehetséges, teszt készíttetése sem szükséges.

Repülőút hossza

Budapest – Denpasar távolsága 11 178 km, Bali repülővel 17-18 óra alatt érhető el.

Időeltolódás

Magyar időhöz képest +6 óra az időeltolódás Balin, téli időszámításhoz képest +7.

Konnektor átalakító

Balin nincs rá szükség, ugyanaz, mint nálunk. Szingapúrban G típusú átalakító szükséges.

Vízum

Magyar állampolgárok 30 napot nem meghaladó kint tartózkodás esetén Visa On Arrival vízummal utazhatnak be Indonéziába, ennek az összege 500 000 IDR/fő. Útlevél: a hazautazás dátumától számított 6 hónapig még érvényesnek kell lennie. Magyar állampolgárok legfeljebb 90 napig vízummentesen tartózkodhatnak Szingapúr területén. A belépés további feltétele a visszautazás napjától további 6 hónapig érvényes útlevél, a vissza/tovább utazásra szóló repülőjegy és a határátkelőhelyeken elérhető ún. Arrival/Departure Card nyomtatvány kitöltése.

Árak

Olcsóbb az élet mint nálunk, még a frissen fogott tengeri étkeket is teljesen elérhető áron kínálják a parton lévő éttermekben (pl. Jimbaran), egyébként pedig pár 100 Ft-ból is jókat lehet enni a kisebb warung-okban, nem beszélve a frissen préselt levelekről, gyümölcsökről. Ha étteremben étkezünk, kb. 10-20 USD/fővel érdemes számolni. Az alkohol drága. A nagyobb boltokban (pl. Coco, Pepito) minden kapható és olcsóbb, mint itthon (kivéve a tömény alkohol), szóval kevés holmit csomagoljunk (illatszer, strandpapucs – ezeket kint érdemes venni). Helyi sofőr bérlése 50 USD/nap. Szingapúrban viszont nyugat-európai árakkal találkozhatunk.

Biztonság

A szokásos elővigyázatossági alapszabályokat kell betartani. A zsúfolt helyeken, éttermek, bárok, piacok, stb. figyeljünk a táskánkra, értékeinkre. [Bali] veszélyei: Jó a közbiztonság.

Ajánlatot kérek!