Kids Go Free: 2024-ben is ingyen nyaralnak a gyerekek Dubaiban

A projekt 2023-as sikerét követően 2024-ben is megismétlik a Kids Go Free promóciót, amikor is a 12 év alatti gyerekek ingyen nyaralhatnak Dubaiban. 

Az akcióban elsősorban szállodák vesznek részt, amelyek – korhatár – a gyerekek számára a kedvezményes szállás lehetőség mellett ingyenes étkezést is biztosítanak – olvasható a turizmus online cikkében. Ugyanakkor különböző turisztikai állomások is díjmentesen biztosítják a belépést az akcióra jogosult gyermekek számára.

visitdubai.com | Dubaiban 2024-ben is megtartják a 2023-ban indított, nagysikerű Kids Go Free kampányt.

Ezért tehát érdemes a teljes listát megtekinteni, mert ha a nyári időszakban tervezitek dubaji utazásotokat, ezekkel a programokkal úgy dobhatjátok fel a nyaralást, hogy közben egy csomót spórolhattok.

Íme néhány tipp a programkínálatból:

 • The Dubai Balloon
  Dubai minden igényt kielégít, így az extrémebb programok rajongóit. 2024-ben a város egyik vadonatúj attrakciója a Dubai Balloon, amely 300 méterre viszi fel az utasait. A hőlégballon a Palm Jumeirah-n (Pálma-sziget) található, tiszta időben akár a Burj Khalifáig is ellátni belőle.
Dubai Experience | Dubai vadonatúj látványossága, a The Dubai Balloon 300 méter magasságban nyújt lenyűgöző élményt.
 • A Jövő Múzeuma
  A Jövő Múzeuma 77 méter magas, így hatalmas teret biztosít annak az álomszerű világnak a bemutatására, amelyet Dubai a napenergiára és a permanens fejlődésre alapoz.
 • EXPO City programok – gyerekek számára ingyenes
  A világkiállítás alkalmából létrehozott, és 2022 októberében megnyitott Expo City kínálatával is érdemes terveznetek. Ilyen az Al Wasl Plaza, a Garden in the Sky kilátótorony vagy a szürreális vízesés az Expo központi részén. A fő (tematikus) pavilonok továbbra is látogathatók: egyesek interaktív oktatási központként, mások múzeumként funkcionálnak.
 • Dubai Crocodile Park
  Az áprilisban nyílt park 250 nílusi krokodilnak ad otthont. A látogatók a legbiztonságosabb előírások mellett tekinthetik meg a létesítményt. A park 20.000 négyzetméteren, optimális környezetet biztosít lakóinak. A Dubai Crocodile Park több családbarát élményt is kínál: egyedi természettudományi múzeumot, afrikai tó témájú akváriumot és hatalmas, parkosított területeket.
Aelis Photography / Shutterstock | Dubai Krokodil Park, Egyesült Arab Emirátusok

Dubai tökéletes úti cél, legtöbb utasunknak bátran ajánljuk: legyenek fiatal párok, kisgyerekes családok vagy idősebb világjárók. Akkor is javasoljuk, ha csak gyors látogatásra van lehetőségetek, hiszen a város 1 nap alatt is igazi élménybomba lesz. A legtöbb légitársaság pedig engedi az ingyenes megállást.


A www.visitdubai.com oldalon további hasznos, naponta frissülő információkat olvashatsz Dubairól, valamint legújabb programjairól. Ha pedig egy tökéletesen megszervezett utazásra vágysz, kérj ajánlatot Dubai-specialistánktól!