Nálunk nem történhet meg – az Ázsia Neked közleménye

Sajnos csődbe ment az egyik legismertebb Seychelle-szigetekre kiutaztató utazási iroda – ami még szomorúbb, hogy ráadásul egyik napról a másikra.

LagunTravel-től kapott levél alapján megdöbbenve olvastuk, hogy aki nem kezdte meg még az utazását augusztus 25-e előtt, az már sem utazni nem fog, sem a pénzét nem kapja vissza, mert a cég biztosítója csak a már megkezdett utak esetében térít.

Nagyon sajnáljuk, akit ez az ügy érint. Mivel már többen érdeklődtek tőlünk, ezért itt is szeretnénk mindenkit megnyugtatni, hogy nálunk ilyen nem történhet meg, ugyanis mi nem veszünk át semmilyen részvételi díjat. Mi abban segítünk, hogy megtaláljuk utasainknak a legjobb repjegyeket, szállás akciókat (különböző kedvezményekkel), ugyanakkor mindent közvetlenül a szolgáltatóknak fizetni
– a repjegyeket pl. az Emirates, a Qatar stb. közvetlenül a légitársaságoknak,
– míg a szállodákat jellemzően a helyszínen, szintén direkt módon, a szállodának, ingyenes lemondással.

Ezeken felül segítünk a transzferekben, biztosításokban, helyi programokban, tippekben, de ezt sem nekünk kell fizetni. Tehát tételezzük fel: ha mi eltűnnénk egyik napról a másikra (nem lesz ilyen), az utazás megvalósulása akkor sem rajtunk múlik, tehát nincsen ok az aggodalomra.

Szóval, ha bárki Seychelle-szigeteki, vagy bármilyen trópusi utazásban gondolkodik, ránk számíthat az utazás elejétől, egészen a hazatérésig.

 

Az Ázsia Neked csapata

 

Mutatjuk hozzá a legjobb ajánlatokat az azsianeked.com oldalunkon!