Zanzibár külön szigetre épült boutique hotelje

Zanzibáron csak egy ilyen van.
A The Island Pongwe Exclusive Resort 2019-ben elnyerte az Év Butik Hotele  címet („The Best Boutiqe Hotel”- Zanzibar Turism Awards).


fotó: The Island Pongwe Exclusive Resort Zanzibar
[divider scroll_text]

 

A kizárólag felnőttek számára kialakított szálloda igazán egyedi és különleges élményt nyújt vendégei számára. Egy végső, romantikus menedék, ahol a rohanó világtól távol, a zöld buja növényzet és  a csillogó kék óceán ölelésében egy felejthetetlen nyaralást tölthetsz el. A sziget és annak villái a természettel harmóniában kerültek kialakításra, ahol nemcsak a természet közelségét érezheted, de az exkluzív pihenés élményét is biztosítják a számodra. A szigeten csupán 5 Standard villa és 1 Luxury Sultan villa várja a vendégeket, garantálva ezzel a tökéletes privát szférát és a nyugodt kikapcsolódást.


fotó: The Island Pongwe Exclusive Resort Zanzibar
[divider scroll_text]

 

A villák mindegyike erkéllyel és pihenősarokkal rendelkezik, ahonnan csodálatos panoráma nyílik az óceánra. Élvezheted a naplemente fenséges látványát, vagy akár a csillagos égboltot is. Minden villa környezetbarát, TV-vel, klímával vagy bármely más elektronikai eszközzel nem rendelkezik. Wifi is csak a közös helyiségekben érhető el.

 

Az Island Pongwe szállodában megtapasztalhatod az ár-apály érdekes ciklusát, amely különleges légkört teremt. Az ár-apály fázisaitól függően van, hogy csak csónakkal közelíthetjük meg a szigetet, míg máskor akár ki is sétálhatsz a szigettel szemközti strandra.


fotó: The Island Pongwe Exclusive Resort Zanzibar
[divider scroll_text]

 

A The Island Pongwe privát szigetet elsősorban a csendes, nyugodt elvonulásra és exkluzív nyaralásra vágyó vendégek számára ajánljuk. De akár egy nagy család vagy egy kisebb baráti társaság is kibérelheti a teljes szigetet, amikor is teljesen zavartalanul partizhatnak.

forrás: iranyavilag

 

Kedvet kaptál Zanzibárhoz? Megértjük.
Mutatjuk hozzá a legjobb ajánlatokat az azsianeked.com oldalunkon!