Hello, Egyiptom!🔥

Mi, az Ázsia Neked csapata folyamatosan azon dolgozunk, hogy kínálatunkban minél szélesebb körben elérhetőek legyenek olyan célországok, valamint helyszínek, amelyek megfelelő biztonság és kényelem mellett nyújthatják számodra a felfedezés, a szabadság élményét a jelenlegi járványhelyzet idején is. Így most örömmel jelentjük, hogy

 

újabb, korlátozások nélkül utazható ország került be az Ázsia Neked kínálatába – ez pedig a „Nílus ajándéka”: Egyiptom! 😍

 

Amíg Ázsia „pihen”, mi Afrikával színesítjük az Ázsia Neked kínálatát.🙈

 

Igen, joggal nézhetsz furcsán első olvasásra, hiszen Egyiptom az afrikai kontinensen található. De mivel a legtöbb ázsiai ország egyelőre nem utazható, így addig is a piramisok országával szeretnénk színesebbé tenni a kínálatunkat, Neked!

Az ezerarcú Egyiptom rendkívül népszerű úti cél, nem hiába: legyen szó tengerparti pihenésről vagy városnézésről, Egyiptom ezekben mind bővelkedik és mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb helyszíneket és programokat a segítségünkkel.

Olyan kivételes szépségű, különleges helyszíneket látogathatsz meg, mint a nyüzsgő egyiptomi főváros Kairó, a gátjáról is híres Asszuán, a Gízai piramisok vagy a világhírű Luxor városa.👒

 

Egyiptomi utazásodhoz is adunk tippeket és javaslatokat, hogy milyen programokon érdemes részt venni, amelyek garantáltan életre szóló élményeket fognak adni.

 

❗️Covid-info és utazási tudnivalók❗️

Egyiptom jelenleg korlátozás nélkül utazható azok számára, akik rendelkeznek 2 oltással (a 2. oltás után 14 napnak kell eltelnie). Akik nem rendelkeznek védőoltással, vagy eddig csak egyet kaptak, azoknak is csak egyetlen negatív PCR-tesztet kell felmutatniuk (angol nyelven), amely az utazást megelőző 72 órában készült. Nemzetközi utas- és balesetbiztosítást kell kötni, amelyben mi is tudunk segíteni.

Mint Afrikában általában, így Egyiptomban is célszerű az alapvető higiéniai elővigyázatosság és körültekintés: például a csapvíz, valamint az ismeretlen eredetű jégkockák fogyasztásának kerülése.

 

A programokhoz és a transzferhez is ajánlunk megbízható, általunk tesztelt, jól bevált kontaktot.

 

Mikor érdemes utazni Egyiptomba?🐪

Egyiptom egész évben látogatható, de a hőmérséklet szempontjából szeptember közepe és május közepe között a legkellemesebb Egyiptomba utazni. Ebben az időszakban az átlaghőmérséklet 24-30 fok körül van. Klimatikus viszonyait nézve Egyiptom éghajlata alapvetően három évszakos: a tél december és március között, az első nyár március közepétől július közepéig, míg a második nyár július közepétől november végéig tart. Az ország éghajlata a téli hónapokban enyhe, nyáron, főleg a “második nyár” időszakában forró. Eső gyakorlatilag csak a téli időszakban van.

 

🔥🔥 Útjaink már 199.000 Ft-os induló ártól* foglalhatóak, amelyekben a retúr repjegyek (prémium légitársaságokkal), igényes szállások és az állomások közötti úti költségek is benne vannak!

* Az ajánlat 2 fő utazása esetén 199.000 Ft/fő

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésed, vess egy pillantást 2 egyiptomi utunkra, majd a számodra legszimpatikusabbat kiválasztva bátran kérj ajánlatot Zsófi kollégánktól ide kattintva.